“PLAYBOY” ZEČICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU: Imala zakazano pojavljivanje na “Vegas Chaos”, 27. januara u Las Vegasu

Plejbojeva zečica Masiumi Maks pronađena je u beživotnom stanju u svojoj kući od strane hitne pomoći, kada je upućen hitan poziv policiji u Las Vegasu. Za sada se ne sumnja da je u pitanju krivično djelo, prenosi TMZ.

Istraga o smrti mlade žene je u toku i za sada nisu objavljeni nikakvi drugi detalji. Poruke koje izražavaju nevjericu i posljednji pozdravi već stižu, jer su njeni prijatelji i porodica ostavljeni da žale za gubitkom.

  • Tako sam zahvalna što smo se ponovo povezali, hvala što ste mi bili mentor kada sam prvi put počela da radim u ovoj industriji i što ste mi pružili priliku. Ne mogu da vjerujem da je ovo stvarno – napisala je njena prijateljica na Instagramu.
  • Počivaj u raju ljepoto, uvijek sam mislio da si prava rok zvijezda. Tako sam tužan zbog vijesti o tvom odlasku. Nedostajati ćeš.” zvučao je još jedan komentar.
“playboy” zečica pronađena mrtva u svom stanu: imala zakazano pojavljivanje na “vegas chaos”, 27. januara u las vegasu

(Foto: Printscreen / Instagram)

Masuimi je počela karijeru 2000. i brzo se našla na duplericama Plejboja, Maksima i drugih magazina posvećenih fetišima, a zatim je uplovila u svijet glume. Pojavljivala se u akcionom filmu “XXX: State of the Union” rame uz rame sa Semjuelom L. Džeksonom. Starleta je imala zakazano pojavljivanje na “Vegas Chaos” događaju, 27. januara u Las Vegasu.

(Express / Espreso)

The post “PLAYBOY” ZEČICA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU: Imala zakazano pojavljivanje na “Vegas Chaos”, 27. januara u Las Vegasu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU