Počinje prodaja ulaznica za EXIT festival

Prve ulaznice za najveći regionalni muzički festival EXIT stižu danas tačno u podne, a najbrži fanovi mogu da ih nabave po promo cijeni od 118 KM, što je ušteda od čak 55 posto u odnosu na njihov finalni iznos.

U prodaji će biti još i VIP Gold ulaznice po cijeni od 525 KM, koje omogućavaju pristup VIP GOLD zonama na glavnoj bini i Dance Areni, kao i ulaznice za festivalski kamp na gradskoj plaži na obali Dunava, po cijeni od 53 KM, saopšteno je iz direkcije festivala.

Kako se navodi u saopćenju, ljubitelji EXIT festivala mogu da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smještajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji obuhvataju ulaznice i smještaj, po cijeni počev od 79 eura, a sve informacije i prodajna mesta mogu se pronaći na zvaničnom sajtu festivala exitfest.org.

EXIT festival će od 9. do 12. jula iduće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi proslaviti 20 godina postojanja. Na više od 40 bina i zona festival će okupiti neke od najznačajnijih muzičkih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dvije decenije, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio historije festivala. Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, festival označava početak nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima djelovanja.

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je EXIT čuven na svjetskoj festivalskoj sceni, saopšteno je.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU