Pogledajte ‘duet’ hrvatskog premijera i Aleksandre Prijović

Novinar iz Hrvatske Zoran Šprajc dio svoje emisije ‘Stanje nacije’ posvetio je Aleksandri Prijović, pjevačici koja je top tema širom Balkana.

Prijović je rasprodala više koncerata zaredom u Zagrebu i u Sarajevu, a isto to je uradila ranije u Srbiji u Nišu i Beogradu.

Šprajc je odlučio da komentariše ovaj ‘fenomen’, pa je rekao:

“Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni Zagreb, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka.

Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda, jer je u Beogradu rasprodala tri arene, a u Zagrebu pet, što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad k’o Isus digne iz groba i najavi koncert u areni, ne bi uspio rasprodati pet arena zaredom. Ma, da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije bit će i šesta, bez brige.”

Osim ovih komentara, dodao je i malu šalu na račun premijera Hrvatske Andreja Plenkovića. Naime, na pjesmu Ludnica srbijanske pjevačice, Šprajc je dodao i isječke medijskih istupa Plenkovića. Pogledajte:

The post Pogledajte ‘duet’ hrvatskog premijera i Aleksandre Prijović appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU