POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA BEZ ŠMINKE: Ovaj prizor sve će iznenaditi

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najstilizovanijih, ali i najljepših dama na javnoj sceni, ali malo ko zna kako izgleda bez šminke.

Iako je viđate ful dotjeranu i našminkanu na malim ekranima, voditeljka je sada riješila da pokaže svoje ‘pravo lice’ i objavila fotku bez trunke šminke.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama Jovana je svojim prirodnim izgledom oduševila sve pratioce i prikupila lavinu pozitivnih komentara.

pogledajte kako izgleda žena željka joksimovića bez šminke: ovaj prizor sve će iznenaditi

Podsjetimo, Jovana Joksimović je svojevremeno za Grand govorila o svom poslu i otkrila tajnu uspijeha.

–Mislim da je cilj svakog intervjua, ne da ti postaviš pred gledaoce istinu za koju ti misliš da je prava već da probaš da dobiješ nešto što niko iz te osobe nije izvukao. Tu ne pomaže britak jezik, mislim da kod nas novinara mnogo više znači ono što kamere ni ne vide, te naše mimike koje imamo prema sagovorniku kada nas kamera ne snima- otkrila je Jovana, a potom dodala:

-Ti sagovornika negdje lomiš kada te niko ne vidi tako da ja mislim da nije osmijeh taj koji ih uvijek izvede na put da kažu sve što kažu. Stvarno to mislim.

(Express / Grand.nova.rs)

The post POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA BEZ ŠMINKE: Ovaj prizor sve će iznenaditi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU