Pogledajte prvi TV nastup Aleksandre Prijović sa svega 13 godina

Malo kome je u novijoj estradnoj historiji pošlo za rukom da bez ijedne reklame pokori kompletan region. No, Aleksandri Prijović jeste! Čini se bez pola muke. U rekordnom roku Aleksandra je uspjela da proda tri beogradske Arene, sarajevsku Zetru, da bi odmah potom bio zakazan i drugi koncert, tri zagrebačke Arene, četvrta je u prodaji, dvije dvorane u Nišu…

Ko je Aleksandra Prijović, novi estradni fenomen? Da li se uistinu ona toliko kvalitetnija i bolja od drugih da se toliko izdigla iznad svih ostalih. Da li je ova pomama oko nje opravdana… pitanja su koja se ovih dana mogu čuti?

Neosporno talentirana, Aleksandra se u sezoni 2012./2013. godine pojavila u takmičenju za “Zvezde Granda” kada je stigla do finala, ali ne i do titule pobjednika. Zauzela je četvrto mjesto i nije se puno razlikovala od silnih djevojaka koje su svoje mjesto na estradnom nebu potražile baš u tom takmičenju.

A iako joj nisu predviđali blistavu karijeru, ona je sve to upornim radom i trudom demantirala te je danas postala možda i najpopularnija pjevačica mlađe generacije.

A kako je izgledala na prvom TV nastupu kada je imala svega 13 godina pogledajte u videu ispod.

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

The post Pogledajte prvi TV nastup Aleksandre Prijović sa svega 13 godina appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU