11.1 C
Sarajevo
Utorak, 21 rujna, 2021

Pojačan promet osobnih vozila na GP Gradiška i Brod

Na glavnim cestovnim pravcima u Bosni i Hercegovini prometuje se bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se apeluje na vozače za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica – Nemila, prometuje se usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka – Gradiška, na mjestu izvođenja radova prometuje se usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

- Oglašavanje - pojačan promet osobnih vozila na gp gradiška i brod

Danas i sutra u vremenu od 09.00 do 17.00 sati, zbog izvođenja radova bit će obustavljen promet na dionici R-443 Kiseljak – Kreševo.

Sporije prometovanje zbog radova očekivati je na:

– M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica),

– M-2 prolaz kroz Neum,

– M-5 Jajce (most preko rijeke Plive), Busovača – Kiseljak,

– M-17 Tarčin – Konjic (Bradina), Tasovčići – Klepci (raskrižje M-17 i M-6),

– M-18 Semizovac – Vogošća, Kladanj – Podpaklenik,

– M-19.2 Kladanj – Vlasenica.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-1.8 Šićki Brod – Srebrenik u mjestu Potpeć i M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah – Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje – Sivša – Tešanjka – Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje – Kalošević – Jelah.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici dr. Ante Starčevića (od hotela “Ero” do raskrižja s ulicom Vokića i Lorkovića).

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Gradiška i Brod.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja, saopćeno je iz AMSBIH-a.

(FENA)


0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima