Pomoć BiH / Stižu gotova jela, čizme, deke, prekrivači…

Crveni krst Crne Gore uputio je pomoć Bosni i Hercegovini u otklanjanju posljedica poplava koje su pogodile našu zemlju prije 10-ak dana.

Kako je priopćeno iz crnogorskog Crvenog krsta, pomoć u vrijednosti od 9.300 eura upućena je na zahtjev Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine.

Pomoć koju je Crveni krst Crne Gore uputio ugroženom stanovništvu Bosne i Hercegovine, sastoji se od gotovih jela, čizama, deka, prekrivača i kišnih kabanica, kazali su.

“Društvo Crvenog križa Bosne i Hercegovine, procjenjuje da je ukupno oko 10.000 osoba ugroženo, a nažalost ova brojka se mijenja iz dana u dan”, navodi se u priopćenju.

Crveni krst Crne Gore naglašava kako stoji na raspolaganju za daljnja sudjelovanja u aktivnostima koje podrazumijevaju ublažavanje posljedica poplava i patnje ugroženog stanovništva Bosne i Hercegovine.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]