POMRAČENJE SUNCA U APRILU DONOSI VELIKE PROMJENE Provjerite kakve su prognoze astrologa za vaš znak

Ovan
Ovo potpuno pomračenje Sunca je u vašem znaku. Osnažiće vas da prigrlite svoje pravo ja i zapalite svoje strasti kako biste stvorili novi početak. Bićete smjeli i dvažni u svemu što naumite. Iskoristite ovaj period za sopstveni napredak.

Bik
Potpuno pomračenje Sunca ističe vaš unutrašnji svijet, podstičući vas da oslobodite stare obrasce i prihvatite emocionalno iscjeljenje za lični rast. Posvetite se svojim osjećanjima i intuiciji, neće vas prevariti, u ovom periodu možete da im vjerujete.

Blizanci
Događaj aktivira vašu društvenu sferu, inspirišući vas da se povežete sa istomišljenicima i krenete u nove grupne poduhvate. Otvorićete se prema kolegama i poznanicima i ostvarićete nove kontakte. Društveni faktor je za vas u ovom periodu veoma važan.

Rak
Ovo pomračenje utiče na vašu karijeru i imidž u javnosti, ohrabrujući vas da zakoračite u svoju moć i težite profesionalnom uspehu. Ne propustite važne prilike koje će vam se ukazati i budite posvećeni poslovnim zadacima.

Lav
Potpuno pomračenje Sunca donosi mogućnosti za lični rast i usvajanje znanja kroz putovanja, obrazovanje ili istraživanje. Bićete otvoreni za nova iskustva i te promjene će vam prijati. Prihvatite ponude za odlazak na poslovni put, ako vams e ukaže prilika.

Djevica
Potpuno pomračenje Sunca stimuliše transformaciju u vašim ljubavnim odnosima. Podstaći će vas da oslobodite stare obrasce i produbite emocionalne veze. Ostavićete prošlost iza sebe i konačno početi da gledate samo napred.

Vaga
Ovo pomračenje daje energiju vašem partnerskom odnosu. Podstaći će vas da pronađete ravnotežu i hramoniju u odnosima i da prihvatite nove početke ili obnovite nešto od ranije. Moguće da ćete se ponvo zbližiti sa bivšim partnerom ili prijateljem.

Škorpija
Događaj utiče na vašu svakodnevnu rutinu i blagostanje, inspirišući vas da napravite pozitivne promjene u načinu života za vaše opšte zdravlje i vitalnost. Počećete da se hranite zdravije ili da vežbate i ta promjena će biti izuzetno značajna za vas.

Strelac
Ovo pomračenje aktivira vašu kreativnost i samoizražavanje, podstičući vas da se bavite svojim strastima i prihvatite svoje jedinstvene talente. Potisnućete svoju potrebu da se poredite sa drugimai radićete isključivo na svojim ciljevima i napretku.

Jarac
Potpuno pomračenje Sunca utiče na vaš dom i porodični život. Navešće vas da stvorite prijatno okruženje i ojačate emocionalne veze. Bićete posvećeni partneru i najbliskijim osobama i ti odnosi će vas ispunjavati srećom i zadovoljstvom.

Vodolija
Ovo pomračenje stimuliše komunikaciju i učenje, inspirišući vas da izrazite svoje ideje. Uključite se u intelektualne aktivnosti i povežete se sa drugima. Potrebna vam je podrška, u ovom periodu ćete je dobiti od okoline.

Ribe
Potpuno pomračenje Sunca utiče na vaše finansije i vrijednosti, podstičući vas da preispitate svoj odnos sa novcem i prihvatite svest o obilju. Uživaćete u raskoši bićete hedonistički nastrojeni. Prepustite se lijepoj atmosferi i prijatnim emocijama.

BONUS VIDEO:

POMRAČENJE SUNCA U APRILU DONOSI VELIKE PROMJENE Provjerite kakve su prognoze astrologa za vaš znak appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU