PONEKAD STRASTI NADVLADAJU RAZUM Se*s sa bivšim – da ili ne?

Ne trljajte so na ranu

Izbegavajte aktivnosti u krevetu sa bivšim ako ga još uvijek niste preboljeli i ako želite da to iskoristite samo kao razlog za obnovu vaše veze. Ovo je prvo i najvažnije pravilo. Ne postoji pravilo da će nakon vrele noći iznenada osjetiti ljubav ponovo, ali gotovo je sigurno da ćete žaliti za ovim činom i imati još više slomljeno srce.

Da li zaista želite da završite u krevetu?

Ako vam je bilo teško preboljeti, jedna noć neće nadoknaditi bol za njim, otvoriće se samo stare rane. Ali možda i ne, a se*s sa njim će značiti samo kraj poglavlja u vašem životu i omogućiće vam da krenete naprijed. Znate sebe najbolje, zato pratite svoje emocije!

Ne zaboravite zašto ste raskinuli

Ako je raskid još uvijek svijež i bolan, bolje razmislite o se*su sa bivšim. Zašto se mučiti nepotrebno?
Ali ako su vaši dani zajedno davno nestali, dobar seks sa njim će vas natjerati da se zapitate zašto ste uopšte raskinuli – ipak, imajte u vidu da je razlog za vaš raskid vjerovatno prilično utemeljen i da leopard ne može promeniti svoje tačke.

Emocionalni se*s?

Ne idite u krevet sa svojim bivšim ako znate da vaše samopouzdanje neće moći da izdrži se*s bez emocija – ako niste baš Samantha iz Sexa i grada, možda će se desiti da ćete se probuditi osjećajući se iskorišteno ili ćete imati moralni mamurluk.

BONUS VIDEO:

PONEKAD STRASTI NADVLADAJU RAZUM Se*s sa bivšim – da ili ne? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU