10 C
Sarajevo
Subota, 21 svibnja, 2022

  Ponovljen Javni oglas za raspodjelu sredstava za subvencioniranje kamate za rješavanje stambenog pitanja mladih

  Prvostepena komisija za raspodjelu sredstava za subvencioniranje kamate za rješavanje stambenog pitanja mladih, pri Službi za boračko-invalidsku zaštitu,stambene poslove i integraciju raseljenih lica Grada Tuzle, poništila je Javni oglas za podnošenje prijava za odobravanje novčanih sredstava na ime subvencije kamate za rješavanje stambenog pitanja mladih, objavljen  23. augusta na web stranici Grada Tuzle i oglasnoj tabli Službe za boračko-invalidsku zaštitu,stambene poslove i integraciju raseljenih lica Grada Tuzle, kao i Preliminarnu listu objavljenu 20. septembra, zbog nepravilnosti u tekstu Javnog oglasa.

  Komisija je ujedno objavila ponovni Javni oglas za podnošenje prijava za odobravanje novčanih sredstava na ime subvencije kamate za rješavanje stambenog pitanja mladih. Više informacija, kao i obrasci za prijavu mogu se pronaći na web stranici Grada Tuzla.

   

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  Alem Sinanović
  Alem Sinanovićhttps://tntportal.ba
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  MOŽDA VAS ZANIMA