Ponovno otvoren granični prijelaz Bregana

Granični prijelaz Obrežje/Bregana ponovno je otvoren nakon što je zbog “sigurnosnog događaja” bio u petak prijepodne zatvoren za promet u oba pravca, javila je Slovenska tiskovna agencija STA nešto prije 12 sati, prenosi HINA.

Policija za sada nije objavila pojedinosti, no komercijalna televizijska postaja POP-TV navodi da se radilo o uzbuni zbog sumnje da je na Flixbusu koji je iz Hratske ulazio u Sloveniju otkrivena eksplozivna naprava.

DRAMA NA GRANICI/ Slovenci pronašli bombu, prekinut promet preko Bregane u oba smjera

Kovčeg s bombom je navodno izoliran, a muškarcu koji je vlasnik kovčega stavljene su na ruke lisice, prenijela je po izvorima u policiji POP-TV.

Policijska uprava Novo Mesto objavila je da su na terenu intervencijske ekipe, zbog čega više informacija trenutno ne mogu posredovati.

Policija ispituje kovčeg s bombom

Dok je trajala zabrana prometra u oba smjera na najvećem slovensko-hrvatskom graničnom prijelazu, putnici su bili preusmjereni na granični prijelaz Rigonce, a teretni promet na prijelaz Metlika-Jurosvski Brod, objavila je slovenska uprava za ceste.

Policija je potvrdila da ozlijeđenih u incidentu nije bilo.

Kako navodi komercijalna televizijska postaja POP-TV kovčeg s bombom ispituje posebna ekipa slovenske policije specijalizirana za pirotehnička sredstva.

Muškarac, vlasnik kovčega, navodno je ruski državljanin, prenio je po svojim izvorima u policiji POP-TV.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU