PONOVO SLOBODNA: Razvela se vatrena „Zvezda Granda“

Nakon razvoda Valentina Cvetković nikad iskrenije progovorila je o svom privatnom životu i ogolila dušu o razvodu, ali i ponovnom pojavljivanju u „Zvezdama Granda“.

Sudeći po komentarima žirija u Valentininom slučaju važi ona čuvena „treća sreća“.

– Dobila sam pozitivan komentar od Marije Šerifović, što je vau, nisam nikad do sad, tako da sam ja prezadovoljna. Generalno ne strahujem, ali se uvijek pitam šta će mi Bosanac i Marija reći, a Marija me je sad prvi put pohvalila. Popriličan uspjeh! – priznala je Valentina kroz smeh.

Valentina je govorila i o svojim kolegicama.

– Ne znam kakve su ostale djevojke, ali vjerujem da je tako! (smijeh) Inače ja imam 33 godine, a žiri je napisao 31. Mada osjećam se kao da imam 15, meni taman! (smijeh) Bila sam udata, ali više nisam. Sad sam slobodna, muškarciii! Šalim se, slobodna sam i ovako mi je lijepo. Ne mogu da kažem da nisam zaljubljena, ali koga zmija ujede i guštera se plaši – priznala je takmičarka.

S obzirom da živi u Beču, Valentina priznaje da je njen tempo života pomalo ubrzan, ali kako tvrdi sa tim se odlično nosi.

– Pa uspijevam sve da balansiram sve pritom radim svakog vikenda, ali pošto živim u Beču to mi je malo naporno. Svakako mi je trenutni prioritet takmičenje. Želim da se pokažem u najboljem svjetlu pa ćemo vidjeti dalje – istakla je Valentina.

The post PONOVO SLOBODNA: Razvela se vatrena „Zvezda Granda“ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU