Posljednja sedmica oktobra donosi promjene za ova četiri znaka: Evo koga očekuje ogromna sreća, a kome se život pretvara u pakao

Za neke znakove posljednja nedjelja biće izuzetno turbulentna i puna neočekivanih obrta.

Bik

Kod Bika će se glavne promjene desiti na polju porodičnog života i ne može se reći da će biti povoljne. Glavni problem će biti njegov tvrdoglav karakter, zbog kojeg postoji velika vjerovatnoća da bukvalno otjeraju srodnu dušu. Savjet Bikovima je da krajem oktobra budu pažljivi prema voljenima i da ne izazivaju sukobe.

Blizanci

Posljednji dani oktobra za Blizance će biti izuzetno haotični. Osim nevolja koje će bukvalno „pljuštati“ sa svih strana, moguć je i kraj duge veze. Savjet astrologa je da budete oprezni u komunikaciji sa kolegama, jer postoji rizik od neprijatnih iznenađenja. Generalno, predstavnici ovog znaka će se naći na ivici nove životne faze.

Rakovi

I Rakove očekuju velike promjene u posljednjoj nedjelji oktobra, ali pozitivne. Očekuje ih veliki uspjeh na profesionalnom planu. Nije isključeno da će se pojaviti novi izvori prihoda.

Ribe

Ribe da se pripreme za dobre vijesti i prijatna iznenađenja, a krajem mjeseca će najviše sreće imati na polju finansija. Mogu da očekuju znatno poboljšanje u ovoj sferi, što će unijeti harmoniju u porodični život.

BONUS VIDEO:

Posljednja sedmica oktobra donosi promjene za ova četiri znaka: Evo koga očekuje ogromna sreća, a kome se život pretvara u pakao appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU