POZADINA CIJELE PRIČE: Otkriveno u kakavom je Viki odnosu sa Tašketovom kćerkom

Pjevačica i članica žirija takmičenja “Zvezde Granda”, Viki Miljković dugi niz godina je u braku s Draganom Taškovićem Tašketom.

Viki je jednom prilikom ispričala i kako je zbog Tašketa pobjegla od kuće, a par se u posljednjih nekoliko godina bavi i nekretninama. Biznis im cvjeta, a priča se i kako kupuju stan od 500.000 eura.

Viki i Taške imaju jednog sina, a malo kome je poznato da on iza sebe ima još jedan brak u kojem je dobio kćerku. Pjevačica rijetko govori o njoj, što izaziva sumnje u njihove odnose.

Međutim, nedavno je pjevačica objavila nekoliko slika koje prikazuju harmoničan odnos između njih.

Jelena Tašković, sada udato Bodiroza, ne živi u Srbiji, već je sa majkom, harmonikaševom prvom suprugom, odavno u inostranstvu, gdje je pustila korijenje i nema namjeru da se vraća.

Jelena je otišla u inostranstvo, udala se i dobila dijete, što je razveselilo Taška koji je sada ponosni deda. U ovim situacijama, Viki prati Tašketa i ne vrši pritisak kada želi da se vidi sa kćerkom i unukom. Naprotiv, rado ide sa njim.

Kćerka Dragana Taškovića Tašketa se povremeno viđa sa ocem, bratom i Viki kad svi usklade svoje zauzete rasporede, a jasno je da su svi u dobrim odnosima i da među njima nema zle krvi.

The post POZADINA CIJELE PRIČE: Otkriveno u kakavom je Viki odnosu sa Tašketovom kćerkom appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU