Poznato vrijeme ukopa i dženaze majke i sina koji su se utopili na Bentbaši, oglasio se i otac dječaka

Nakon tragedije u Sarajevu na Bentbaši u kojoj su se utopili majka i sin objavljena je smrtovnica odnosno vrijeme ukopa i dženaze.

U tragediji su smrtno stradali Amila Šehović i njen trogodišnji sin S.H..

Amila će biti ukopana sutra u Vukeljićima u Fojnici dok će njen sin biti ukopan u srijedu u Sarajevu na mezarju na Ravnim Bakijama.

Podsjećamo, iz MUP-a Kantona Sarajevo je ranije rečeno da je Amila rođena 1990. godine u Fojnici, nastanjenoj u Sarajevu a njen sin, rođen 2021. godine.

Ipak, više detalja o samom slučaju zbog osjetljivosti nije dostupno široj javnosti.

Nakon svega oglasio se i otac dječaka Abdulah Husić.

Oko će suzu prolijevati, srce će tugovati, a mi ćemo samo govoriti ono što našem Gospodaru odgovara, i za tvoj odlazak smo, najbolje za tužnog.

Sa zadovoljnim srcem i umirujućom dušom, javljam vijest o smrti mog sina kao šehida, ako Bog da. Mi ga tako smatramo, a Bog je dovoljan za njega, i nikoga ne okrivljujemo osim Boga.

Pored svog Gospodara, i u društvu najboljih članova svoje porodice, i u vrtovima vječnosti sa svojim Gospodarom, ako Bog da“, objavio je otac na društvenim mrežama.

The post Poznato vrijeme ukopa i dženaze majke i sina koji su se utopili na Bentbaši, oglasio se i otac dječaka appeared first on Sarajevska sehara.

sarajevskasehara.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU