Pređi u Telemach i uštedi do 1000 KM!

Iskoristite nikad bolju ponudu kompanije Telemach za nove korisnike i pretplatite se na jedan od EON Full paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i fiksne telefonije po jedinstvenoj cijeni od samo 1 KM mjesečno za prvih 12 mjeseci! Ovisno od izabranog paketa, u periodu trajanja ugovora možete ostvariti uštede do 1000 KM!

Za korisnike koji se odluče na EON Full paket, osiguran je HBO Premium paket 6 mjeseci promotivno, uz ograničeni broj dostupnih licenci.

Omogućena je i posebna pogodnost za korisnike koji se odluče za EON Light paket – prvih 10 mjeseci po 1 KM uz CineStar TV Premiere paket i CineStar Premiere Plus katalog.

Najbrži internet, najtraženiji TV sadržaj, najveći Video klub

Odabirom jednog od EON paketa uživajte u najbržem internetu do 500 Mbpsna GIGA mreži! Telemach vam donosi najtraženiji TV sadržaj na preko 250 kanala, uživo ili do 7 dana unazad, na svim uređajima! U raznovrsnoj ponudi gledajte vrhunski informativni, sportski, dječiji, filmski, muzički i drugi sadržaj na kanalima od kojih izdvajamo: Pickbox TV, N1, Nova TV, Grand, IDJ TV, IDJ kids, BBC Earth, Nova Max, Nova Series, Doku TV, CineStar Premiere i Cinemania.

U novom EON Video Klubu, uživajte u personalizovanom odabiru sadržaja i opciji preuzimanja sadržaja za gledanje offline na mobilnom i tablet uređaju  i otkrijte preko25.000 filmova, serija i dokumentaraca u najvećoj platformi videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

Akcija dostupna samo do 4. aprila!

Akcija EON paketa traje samo do 4. aprila, zato požurite i odaberite svoj idealan EON paket! Posjetite prodajna mjesta Telemacha ili pozovite 1360 i postanite jedan od brojnih zadovoljnih korisnika kompanije Telemach!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU