PREMINUO JE NA KUĆNOM PRAGU: Zadrugarka pronašla supruga nepomičnog ispred porodičnog doma i otkrila uzrok smrti

Bivša rukometašica i nekadašnja učesnica “Zadruge” Svetlana Ceca Kitić devedesetih godina bila je na meti mafijaškog klana, od kojeg je jedva izvukla živu glavu.

Misleći da je, kao najbolja rukometašica svih vremena uzela ogromne pare, oni su je tipovali. Danima su se raspitivali koliko je finansijski teška, pratili je i lovili pravi momenat da je uhvate.

-Ceca je tih groznih devedesetih bila glavna meta gladnih za novcem. Bila je megauspješna mlada djevojka koja je uspjela da izađe van okvira Srbije i da ostvari mnogo. Kada se 1991. godine vratila iz Španije, gdje je imala ugovor, sumnjalo se da je zgrnula ozbiljne pare. To je bio dovoljan podatak za mafijaške klanove, koji su samo čekali da se neko vrati u Srbiju i donese pare – priča dobro upućen izvor za Alo i objašnjava kroz kakav pakao je prošla rukometašica.

preminuo je na kućnom pragu: zadrugarka pronašla supruga nepomičnog ispred porodičnog doma i otkrila uzrok smrti

Ceca je danima bila praćena, bila je bukvalno pokretna meta. Bilo je pitanje momenta kada će je presresti i strpati u kola sa zatamnjenim staklima i odvesti u nepoznatom pravcu, a onda tražiti pare za njenu glavu. Ipak, na njenu, sreću, jedan od momaka iz žestoke, kriminogene grupe gajio je simpatije prema njoj i riješio je da je upozori šta joj se sprema. Upao je u njenu zgradu i sačekao je da se vrati iz grada. Preplašio ju je u mraku haustora, gdje joj je rekao da mora da se skloni na neko vrijeme ukoliko misli da sačuva živu glavu – kaže izvori.

Ceca je bila van sebe, iznenađena saznanjem da joj na čelu visi meta i da je samo pitanje dana kada će biti kidnapovana. Iste noći je spakovala stvari i uz pomoć uticajnih prijatelja prebacila se u Budimpeštu, gdje je ostala neko vrijeme dok se zli duhovi nisu smirili. Kasnije je saznala da je momak koji joj je prenio informaciju ubijen pod nerazjašnjenim okolnostima. Sumnja se da ubijen upravo jer je Ceci otkrio planove svoje mafijaške grupe.

preminuo je na kućnom pragu: zadrugarka pronašla supruga nepomičnog ispred porodičnog doma i otkrila uzrok smrti
preminuo je na kućnom pragu: zadrugarka pronašla supruga nepomičnog ispred porodičnog doma i otkrila uzrok smrti

Ceca se nakon trećeg razvoda od od Gorana Bogunovića upustila u vezu sa biznismenom Zoranom Kovačevićem Kočom, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila kćerku Sašku, ali je on 15 dana po rođenju njihove mezimice ubijen na pragu porodične kuće 1998. godine.

  • Zoran i ja smo se mnogo voljeli, ali nas je njegova smrt razdvojila poslije tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mlijeko. Beba je odbijala da jede vještačku hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje djece, pa sam nekako uz podršku roditelja uspjela da preguram taj težak period.

Ceca Kitić je 1988. godine po treći put stala pred oltar sa estradnim i sportskim menadžerom Goranom Bogunovićem, sa kojim je iste godine dobila kćerku Maru.

  • Rastali smo se zbog Goranove posesivnosti. On je otišao u Novi Sad, a ja sam sa kćerkicom ostala u Njemačkoj, gdje sam tada trenirala. Nekoliko mjeseci nakon razvoda pozvala me je jedna prijateljica i saopštila mi da je moj bivši suprug otputovao za Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag. Kontaktirala sam sa ambasadom i raznim organizacijama, kao i Interpolom, kako bismo ga našli, ali se ni danas, ovoliko godina kasnije, i dalje ne zna šta se dogodilo sa njim. Ne znam da li je živ ili mrtav jer se i dalje vodi kao nestalo lice.

(Express/Srbijadanas)

The post PREMINUO JE NA KUĆNOM PRAGU: Zadrugarka pronašla supruga nepomičnog ispred porodičnog doma i otkrila uzrok smrti appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU