4 C
Sarajevo
Srijeda, 1 veljače, 2023

Prevarena žena ostavila mužu brutalnu poruku na madracu

Bijesna žena odlučila je očitati lekciju svom mužu tako da ga je posramila pred svim susjedima. Porukom koju je ispisala sprejem na madracu njihovog bračnog kreveta rekla mu je da se rastaje od njega

‘Promijenila sam brave Gary. Uzmi si krevet i odnesi ga u Laurinu kuću. D*oljo jedna razvodim se od tebe i rekla sam djeci što si radio u našem krevetu i oni više ne vole svog tatu’, brutalna je poruka nastala negdje u Australiji, koja je objavljena na Redditu.

Navodno je riječ o osveti prevarene žene, koja je u napadaju bijesa izvukla madrac iz svoje bračne sobe te na njemu poruku ispisala sprejem.

Kako bi bila sigurna da će dovoljno poniziti supruga koju ju je varao, madrac je ostavila naslonjen na zid uz cestu kraj njihove kuće, piše Daily Mail.

Poruka je izazvala burnu reakciju, pri čemu su neki podržali napad na preljubnika, dok su drugi osudili uplitanje djece u cijeli incident, koliko god se njihov otac ponio nemoralno.

  10 smiješnih slika ljudi koji su shvatili da su u vezi s budalom

– Ako imate djecu i ako varaš svoju ženu/muža onda to nije više samo prevara partnera, već varaš cijelu obitelj. Kad je prevario njihovu majku, sam je uveo djecu u jednadžbu – jedan je od komentara.

– Ne vidim problem u tome da se djeci kaže istina. Čemu štititi oca i lagati. Jedino, to može napraviti na ljepši način, ali je poanta ista – složio se drugi.

Ipak, neki su iznijeli tezu kako nije pošteno da zbog bračnih razmirica djeca moraju biti traumatizirana, a u ovakvim stvarima često im nastaju ‘rane’ koje nose dugo sa sobom.

– Izostavite djecu iz problema odraslih – napisao je netko, ističući kako kako se ne smije podcjenjivati efekt koji nevjera i ovakve vrste svađi među roditeljima mogu ostaviti na djetetu. 

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU