PRIJE 20 GODINA BILA JE PRAVA LJEPOTICA: Kako danas izgleda čuvena zavodnica Rubi

Barbara Mori ostala je upamćena po ulozi legendarne Rubi u istoimenoj seriji koja se prije dvije decenije emitovala na malim ekranima.

Zahvaljujući ovoj ulozi meksička glumica i manekenka stekla je svjetsku slavu, a izgled Barbare Mori bio je tema o kojoj se u to vrijeme često pričalo i pisalo.

Ovaj projekat Barbari je donio i nagradu za najbolju žensku ulogu magazina „TV Novelas” za 2004/05. Iako su producenti žarko željeli da se snimi i nastavak čuvene serije, glumica je to kategorički odbila.

-Ova serija mi je donijela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina smatra srećom. Bila sam popularna, uspješna i dobro su me plaćali. Ipak, nisam željela da se vežem za samo jedan projekat. Željela sam da isprobam nešto novo – rekla je jednom prilikom u videu koji je objavila na svom Youtube kanalu.

Uspješnu karijeru koju je nastavila da gradi u Holivudu usporila je opaka bolest. Naime, Barbari je na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnostikovan rak dojke.

Srećom, uspjela je da se izbori s bolešću, a izgled Barbare Mori nakon svih ovih godina je gotovo isti kao u vrijeme kada se prikazivala telenovela koja je mnoge zakucala ispred malih ekrana.

Atraktivna glumica je godinu dana bila sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom, međutim, brak im nije dugo potrajao, kao ni njena veza s političarem Serhijem Majerom kome je podarila sina.

Iako je sa samo 39 godina postala baka neodoljive djevojčice Mile, fotografija na Instagramu na kojoj je veoma aktivna svjedoče da izgled Barbare Mori i dalje ostavlja bez daha.

The post PRIJE 20 GODINA BILA JE PRAVA LJEPOTICA: Kako danas izgleda čuvena zavodnica Rubi appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU