PRIJE DVA MJESECA MISTERIOZNO NESTALA S DRUŠTVENIH MREŽA: Preminula poznata influenserica

Influenserica Džulijana Roša umrla je u 25. godini. Prije dva mjeseca misteriozno je nestala sa društvenih mreža. Njena porodica objavila je na njenom Instagram profilu tužnu vijest. Sahrana je prekjuče obavljena.

-Sa dubokom tugom porodica Džulijane Roše obavještava vas – njenu publiku i sve one koji su imali lijepo mišljenje o njoj, da je ona preminula – navodi se u saopštenju porodice ove influenserice.

Make-up influenserica se 25. avgusta posljednji put oglasila na Instagramu gdje je prati 186.000 ljudi, njeni fanovi su se pitali šta se dešava sa njom. Na popularnoj društvenoj mreži objavljivala je postove o šminkanju, modi, njezi noktiju i kose. Njena posljednja objava na TikToku ima 1.9 miliona pregleda.

Oglasili su se brojni prijatelji, a neki smatraju da se Džulijana borila sa rakom.

-U šoku sam. Nažalost, istina je, ljudi. Ja sam Marlonov prijatelj i on je to potvrdio. Džulijana se borila sa leukemijom – poručio je Tijago Melo, Džulijanin prijatelj.

The post PRIJE DVA MJESECA MISTERIOZNO NESTALA S DRUŠTVENIH MREŽA: Preminula poznata influenserica appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU