PRIJE IZLASKA IZ “ZADRUGE” ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Marko Osmakčić ostavio Viktoriju

Sinoć je u emisiji “Pitanja gledalaca” došlo do više drama između Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića, a sve zbog toga što je ona odlučila da rodi njegovo dijete. Jutros su ga dočekale tragične vijesti, da je preminuo njegov otac zbog čega je napustio rijaliti. Prije odlaska riješio je da stavi tačku na njihov odnos.

Pred kraj emisije, Marko je donio odluku da se odseli sa Rajskog ostrva, gdje je boravio sa njom kako bi našli zajedničko rješenje za situaciju u kojoj se nalaze. Viki je ovo gledala sa doka i bila je sretna što vidi ovaj prizor. Iako je čak dolazio i psiholog kako bi im pružio pomoć, ništa nije pomoglo.

Ono što se desilo nije odbranjivo, stvarno se iskreno kajem. U utorak sam sjeo i samo što nisam zaplakao, dalje neke stvari mislim i iza nekih stvari stojim – rekao je Marko Osmakčić.

Ti si pokazao takvu monstruoznost prema ženi sa kojom si osam mjeseci – rekao je voditelj.

Jeste, ja ću biti tu za nju, ali ona zna mene da izrevoltira i izbaci iz takta, ali na kraju mi bude žao. Ja sam jako ishitren, ali na kraju mi bude žao… Ja bih želio da promijenim neke stvari kod sebe – rekao je Marko.

(Express/ Pink)

The post PRIJE IZLASKA IZ “ZADRUGE” ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Marko Osmakčić ostavio Viktoriju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU