Pripadnici ova tri horoskopska znaka rijetko se odlučuju za brak

0
288


Pripadnici ova tri horoskopska znaka najčešće nose titulu vječitog neženje. Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom.

Muškarci, bar po pitanju braka, jako su komplicirani, a ako su rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka, teško da će ikad odlučiti stati na ludi kamen.

Blizanci

Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je sebe zamisliti u vezi s jednom ženom do kraja života, a može ih smiriti samo partnerica koja ih intelektualno stimulira. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Strijelac

Strijelčevi su slobodni ljudi koji vole raditi što ih je volja i brak kao zajednica u kojoj je važan kompromis nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život. Vole svoje izabranice obasipati poklonima, nježnošću i emocijama, ali brak kao sljedeći korak koji se podrazumijeva u vezi nije za njih.

Vodolija

Muškarci rođeni u ovom znaku vole svoju slobodu i neovisnost. Ljubav i fizički odnosi su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i neograničenim životom sprječava duboku intimnost u ljubavnim odnosima. Šarmantan je i obožava pripadnice ljepšeg spola pa u životu obično ima mnogo veza, ali obično nijednu ne okruni brakom.

radiosarajevo.ba