Problematični otac Muhameda Bešića pretukao brata i snahu

AUTOR:
K.H.

DATUM:
ožu 22, 2022 @ 17:50

Policijski službenici u Srebreniku uhapsili su Mehu Bešića, oca Muhameda Bešića zbog nekoliko incidenata koje je protekog vikenda počinio u tom gradu, piše Hayat.

Između ostalog, on je pretukao brata i snahu.

Oglas nakon 2. paragrafa

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić je izjavila da je Policijska stanica Srebrenik 20. marta u 16:50 sati obaviještena je da je 50-godišnji M. B. nepozvano ušao u dvorište porodične kuće i fizički napao ženu, a zatim oštetio automobil, kao i ogradu dvorišta, garažna vrata, aluminijske roletne na prozorima i druge predmete.

– Nakon toga je fizički napao i muškarca i policijski službenici su izašli na teren, pronašli ga i uhapsili. Obaviješten je dežurni tužilac kojem je predat zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje – precizirala je Kapidžić.

Oglas nakon 4. paragrafa

Prema informacijama do kojih je nezvanično došao Klix.ba, Meho Bešić je pretukao svoga brata i njegovu suprugu. U tučnjavi je također učestvovalo još nekoliko članova porodice Bešić.

Inače, Bešić je policijskim službenicima u Tuzlanskom kantonu itetako poznat zbog niza incidenata koje je činio u ranijem periodu. Za jedan od njih 2017. godine mu je određen i pritvor.

problematični otac muhameda bešića pretukao brata i snahu

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU