Procurio novi ŠOK paparazzo iz Crne Gore: Stanijin bivši Marko se ne razdvaja od Elektre Elite

Transrodna pjevačica Elektra Elite u srijedu je otputovala u Crnu Goru kod bivšeg dečka Stanije Dobrojević Marka Markovića. Kako saznajemo, njih dvoje se nisu razdvajali u Podgorici, a dokaz su i paparaco fotografije na kojima se jasno vidi da su u prisnom odnosu.

-Elektra je ods-ela u jednom od najskupljih hotela u koji je pravo sa aerodroma odvezao nekadašnji rijaliti učesnik. Više puta je viđen kako odlazi kod nje u hotel i s-ede u restoranu. Svaki put su odatle zajedno izlazili u grad i provodili zajedno po 10 sati. Elektra je navodno na Crnogorskom primorju snimala spot za novu p-esmu jer je povela sa sobom tim svojih saradnika, uključujući i Dejana Milićevića – otkriva naš izvor i dodaje da joj je Marko bio na raspolaganju bulvalno za sve.

procurio novi šok paparazzo iz crne gore: stanijin bivši marko se ne razdvaja od elektre elite

-Uslikani su zajedno na aerodromu, a potom u lobiju hotela. Očigledno je da su više od saradnika budući da su zajedno putovali nedavno u Berlin. Svi se pitaju zašto je Elektra izabrala baš Crnu Goru za snimanje pored toliko mjesta, ali činjenica je da je Marko umiješao svoje prste. Tog dana kad je odlazila, trebalo je da izađe njena nova pjesma koju je povukla i pomjerila datum u posljednjem trenutku – govori izvor.

Elektra je danas doputovala u Srbiju gdje će boraviti više od mjesec dana i samim tim će izaći iz višemjesečne ilegale.

The post Procurio novi ŠOK paparazzo iz Crne Gore: Stanijin bivši Marko se ne razdvaja od Elektre Elite appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU