PROLAZNIK ZASTAO DA ODMJERI ZGODNU PLESAČICU: Njegova reakcija izazvala raspravu na internetu

Internetom se širi snimak koji je izazvao veliku raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Na snimku se vidi kako manekenka i plesačica Barbara Gambatesa isprobava odjeću u krojačkom salonu dok stoji pored otvorenih vrata.

U tom trenutku nailazi prolaznik koji zastane da je pogleda, pritom zadržavajući pogled, naizgled zadivljen njenom ljepotom.

Dok je pušio cigaretu, zamišljeno je nagnuo glavu kako bi je pogledao što bolje, a potom je odšetao svojim putem.

Snimak je izazvao veliku raspravu, a ljudi su se podijelili u dvije grupe – onu koja tvrdi da nije učinio ništa loše i onu koja smatra da je njegov postupak odvratan.

-Pogledao je. Divio se. Još je jednom kradom pogledao, a onda jednostavno nastavio svojim poslom. Tako gledaš lijepu osobu – komentirao je jedan korisnik X-a, a njegova objava pregledana je više od 33 miliona puta u tri dana otkako ju je objavio.

“Znam da će ga neko nazvati perverznjakom, ali uistinu je napravio sve kako treba”, napisao je jedan, a drugi se složio: “Samo je gledao s divljenjem, bez uznemiravanja ili maltretiranja”, dok je treći priznao: “Svaki je muškarac već bio u ovoj situaciji.”

Drugi pak pišu kako je njegov potez potpuno neprimjeren: “On je jezivo zurio u nju i razmišljao treba li je maltretirati ili ne, da ne izvrćemo stvar.”

“Hvaliti muškarca što gleda ženinu zadnjicu, a ne maltretira je? Kada je društveni standard postao ovako nizak?” zapitala se jedna korisnica.

The post PROLAZNIK ZASTAO DA ODMJERI ZGODNU PLESAČICU: Njegova reakcija izazvala raspravu na internetu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU