PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: Otkrio sve detalje o raskidu sa Aleks

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga” Filip Car objavio je na svom Instagram profilu fotografiju prepiski u kojima je detaljno objasnio šta se sa njim i Aleksandrom Nikolić desilo.

Jutros je sve fanove šokirala vijest u kojoj se jasno vidi kako je Aleksandra obrisala njihove zajedničke fotografije, a potom ga i otpratila.

– Super sam! Inače Božić mi je danas! Mislim ništa specijalno Božić kao Božić malo jedemo familijarno se okupili, blejimo… Istina je zamisli to! A kako je otišla u Beograd zamisli još se sinoć i posvađamo. Otišla je u Beograd, jer je strani državljanin, pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od tri mjeseca, a kako joj pamet smeta sinoć se naljutila, blokirala me i obrisala slike – započeo je Car.

– Ona mi stavi na leđa hiljadu bolesnika za Božić zajedno sa vama novinarima pa ću ja vas sve na story, pa da svi zanju o čemu je riječ jer ovo je sumorno majke mi ljudi. Pa bar Božić da prođe pa ćete onda udarne svjetske vijesti bitne po život ljudi – zaključi je Car.

Oni su već nekoliko meseci proveli zajedno u Crikvenici, a tačan razlog njihovog rastanka osim poznate svađe i dalje je nepoznat.

(Express/Espreso)

The post PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: Otkrio sve detalje o raskidu sa Aleks appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU