Prvoaprilska zbilja sportskih prijatelja iz Pančeva, Fudbalski klub Železničar uručio poklon redakciji portala sportskevijesti.com!

Danas, 1. aprila tokom svjetskog dana šale, na adresu redakcije portala sportskevijesti.com iz Pančeva je stigla “prvoaprilska zbilja”, tačnije vrijedan poklon koji nam šalju naši prijatelji iz Fudbalskog kluba Železničar.

prvoaprilska zbilja sportskih prijatelja iz pančeva, fudbalski klub železničar uručio poklon redakciji portala sportskevijesti.com!

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva je nogometni kolektiv koji se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru drugog razreda nogometa u Srbiji, Prvoj ligi Srbije, a početkom ove godine postali su dio porodice naših sportskih prijatelja.

Shodno toj činjenici, iz Fudbalskog kluba Železničar odlučili su da prijatno iznenade našu redakciju, te je danas na našu adresu stigao vrijedan poklon, a u pitanju je originalni klupski šal, izrađen od visokokvalitetnog materijala, na čemu im se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo.

Ovaj ugledni nogometni kolektiv iz Pančeva osnovan je 1947. godine, te baštini tradiciju dužu od sedam decenija, a mi sa portala sportskevijesti.com našim prijateljima iz FK Železničar iskreno želimo mnogo sportskih uspjeha u sadašnjosti i u budućnosti.

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU