„Pukla“ 20.000 eura na korekcije: Ovako je Dalila Dragojević izgledala prije svih operacija

Domaća javnost upoznala je Dalilu Dragojević prije nekoliko godina kada se pojavila u rijalitiju “Parovi” pod imenom Dalila Mujić, predstavljajući se kao Dalila Moreno. Kroz nekoliko sezona ovog rijalitija, Dalila je prošla kroz turbulentne veze, vjeridbu sa Dejanom Dragojevićem, brak, ali i prevaru sa Filipom Carem, što je rezultiralo njenim razvodom.

Njena transformacija tokom godina privukla je pažnju javnosti, jer je Dalila otvoreno govorila o estetskim korekcijama koje je sprovela na svom licu i tijelu. Priznala je da je radila usne, jagodice, botoks, kao i operaciju nosa zbog devijacije i ispravljanja. Iako su mediji špekulisali da je za ove zahvate potrošila čak 20.000 eura, Dalila nikada nije potvrdila ovu cifru.

„pukla“ 20.000 eura na korekcije: ovako je dalila dragojević izgledala prije svih operacija

Jedna od značajnijih tema kojom se Dalila bavila jeste i njena borba sa viškom kilograma. U jednom periodu, Dalila je imala čak 85 kilograma, ali je odlučila da promijeni svoje navike. Izbacila je slatkiše, povećala unos vode, počela da vježba u teretani i prilagodila ishranu, koristeći zdrave namirnice poput lanenog sjemena i ulja. Ova promjena rezultirala je zavidnom linijom koju danas ima, a Dalila ističe da je ključ uspjeha u borbi sa kilogramima u volji i upornosti.

„pukla“ 20.000 eura na korekcije: ovako je dalila dragojević izgledala prije svih operacija

Danas, Dalila nije samo bivša rijaliti učesnica, već i voditeljica na Red televiziji. Njena otvorenost o estetskim zahvatima i borbi sa kilogramima privukla je pažnju javnosti, a ona ističe da je zadovoljna svojim trenutnim izgledom i zdravljem.

(Express/Republika)

The post „Pukla“ 20.000 eura na korekcije: Ovako je Dalila Dragojević izgledala prije svih operacija appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU