PUKLA BRUKA: Svjetska zvijezda, a kokošiji hod

Paris Hilton prošetala se rame uz rame s najvećim modnim zvijezdama na Muglerovoj modnoj reviji, međutim, zbog svog hoda je brutalno ismijana na društvenim mrežama.

Veliki trenutak za Paris Hilton zasjenile su reakcije na internetu nakon što se video njenog hoda proširio na svim platformama, a u nemilosrdnim komentarima su njen hod uporedili s kokošijim.

Britanski Vogue objavio je snimak njenog hoda s revije na Instagramu u utorak, a Hilton je nosila odvažnu crnu mini haljinu.

Njen izgled je u kombinaciji s parom neobično zakrivljenih cipela na petu, možda bio razlog za način njenog hoda koji je potaknuo korisnike mreža da se šale na njen račun.

Na Twitteru su bili ponajviše inspirisani za šale, a je dan od tvitova glasio je: “Ovako hodam kad jednom godišnje obujem štikle”

-Ovako hodam kad sam pijan, ali pokušavam dokazati da nisam”, “Žao mi je, ali zašto hoda kao RoboCop? Sviđa mi se odjeća”, glasili su još neki od komentara, a jedan korisnik je upitao: “Šta je, dovraga, ova kokošija šetnja?.

Bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da ima svoj stil i način hoda još od ‘90ih.

The post PUKLA BRUKA: Svjetska zvijezda, a kokošiji hod appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU