PUNI DŽEPOVI PARA U VRIJEME ŠKORPIJE: Preuzmite odgovornost, stižu lijepe vijesti

Počela je vladavina Škorpije koja traje do 22. novembra. U pitanju je osmi horoskopski znak čiji su vladari Mars i Pluton. Škorpija vlada tajnama, tuđom imovinom i novcem, pa je ovaj period kao stvoren za bankare i sve one koji barataju tuđim parama.

Pomračenje punog Mjeseca u Biku 28. oktobra 2023. pomoći će nam da se oslobodimo starih navika, dugova, zastarjelih obrazaca ponašanja kad su u pitanju novac. Bik je prirodni vladar druge kuće finansija, materijalnih dobara i stabilnosti, tako da će ove teme biti prisutne tokom pomračenja.

Nekoliko dana kasnije 8. novembra Venera, planeta novca, ljepote i ljubavi, dolazi kući u znak Vage čime se otvaraju nove mogućnosti za saradnju i poslove u kojima ćemo ostvariti finansijsku dobit.

Bik – Preuzmite odgovornost

U narednom periodu novac počinje da vam pristiže sa svih strana, a vaš bankovni račun bit će sve puniji. Važno je da se oslobodite ranijih obrazaca ponašanja kada je u pitanju zarađivanje i trošenje para. U vrijeme mladog Mjeseca u Škorpiji 13. novembra 2023. dobit ćete priliku da preuzmete odgovornost i promijenite svoje finansije na bolje. Ovo je vrlo važan period za sve Bikove jer sada grade finansijsku stabilnost za naredne godine. Iskoristite pružene prilike, prihvatite unaprijeđenje i šefovsku poziciju, jer vi to umijete i možete. Nema više pretjeranog razmišljanja i kalkulisanja važno je da prepoznate i iskoristite pružene šanse kojih će u ovom periodu biti u obilju.

Rak – Sjajne vijesti

Rakove očekuju sjajne vijesti po pitanju finansija u vrijeme vladavine Škorpije. Zahvaljujući vašim dobro isplaniranim i proračunatim potezima značajno ćete poboljšati materijalno stanje. Određene promjene u vašem poslu mogu dovesti do povišice, unaprijeđenja ili čak nove poslovne prilike koju ne treba da propustite. Kada Merkur 10. novembra 2023. uđe u vatrenog Strijelca, imat ćete priliku da pokažete svoje znanje i bogato iskustvo, a samopouzdanje kojim budete zračili donijet će veće novčane nagrade. Očekujte da će se ove promjene na poslu uticati na vaš privatan život, pa se pripremite za potpuno novi nivo uspjeha. Ništa vam nije palo s neba, naporno ste radili da dođete na poziciju koju ste zaslužili.

Škorpija – Stabilizacija

Sa Suncem u vašoj prvoj kući identiteta imat ćete osjećaj da ste jaki, što će vam pružiti priliku da sve čega se dohvatite uradite na najbolji mogući način. Posljednjih godina, a posebno posljednjih nekoliko mjeseci imali ste uspone i padove na polju finansija koje će se konačno stabilizirati. Čini se da ste naučili lekciju, da znate kako da baratete s parama kako bi vam novac stalno pristizao. Važno je da ozbiljno pristupite poslovnim zadacima, a vaša marljivost i reputacija bit će podsticaj za vaše kolege da i sami maksimalno doprinesu poslu. Nemojte se plašiti da svoje vještine podijelite sa drugima jer će to donijeti brojne benefite i njima i vama.

Strijelac – Razgovori s pravim ljudima

Sa Merkurom, planetom umrežavanja i komunikacije, koja ulazi u vašu prvu kuću samopouzdanja 10. novembra 2023. započet ćete razgovore sa pravim ljudima u pravo vrijeme. Ovo će biti prilika da izađete van okvira i konačno priznate sebi i drugima šta želite u poslu kojim se bavite kako biste zaradili brdo para. Vi ne umijete dugo da se zadržite na istom poslu, brzo vam dosadi i niko od vas ne očekuje da radite posao bez strasti. Kad shvatite šta je to što vam podiže adrenalin, bez obzira na prepreke ili zahtjeve, moći ćete da radite ono što volite i da pri tom dobro zarađujete. Samo treba da pratite sopstvene ambicije i ono što želite, prilike će se same namjestiti.

(Express/srecna.republika.rs)

The post PUNI DŽEPOVI PARA U VRIJEME ŠKORPIJE: Preuzmite odgovornost, stižu lijepe vijesti appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU