Radonjić prije odlučujuće utakmice: Ne želimo da se to ponovi

Sutra je posljednja utakmica finalne serije ABA lige. Rezultat u seriji je 2:2 i majstor će odlučiti tko će biti pobjednik ABA lige za ovu sezonu, Partizan ili Crvena zvezda.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je svoja očekivanja.

-Nakon četiri odigrane utakmice i 2:2 stigli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri utakmice su odigrane na jedan način, zadnja je bila potpuno drugačija i ne želimo da se to ponovi. Uz solidnu igru, svu energiju koju imamo u ovom trenutku, uz duge intervale dobre koncentracije i potpuno drugačiju igru ​​u oba smjera, želimo igrati ovu utakmicu. Još jednom pozivam naše navijače da nas podrže, podrže u utakmici koja je važna, ali da je odradimo pošteno, sportski i korektno i da se veselimo dobrom rezultatu na krajurekao je Radonjić.

O posljednjoj utakmici finalne serije govorio je i kapetan crveno-bijelih Branko Lazić.

– Čeka nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od obrane, snage, energije. Očekujem reakciju, iako ova serija nije samo jedna igra, već dio cjeline u kojoj su ostale tri bile potpuno drugačije. Bit ćemo spremni za ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u posljednjoj petoj utakmici, a sada smo došli u tu situaciju. Još jednom apeliram na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez vrijeđanja na račun protivnika ili ubacivanja predmeta na terenrekao je kapetan crveno-bijelih.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU