Raiffeisen banka komunicira s klijentima i putem OLX stranice

Zanimljive i korisne informacije na Raiffeisen tab-u

– „Kao banka koja prati trendove i nastoji klijentima olakšati pristup svojim uslugama i neophodnim informacijama, kontinuirano radimo na tome da pronađemo nove kanale online komunikacije s klijentima. Stoga nam je posebno zadovoljstvo što smo u cilju unapređenja naše interakcije s klijentima uspostavili ove godine saradnju s OLX-om, online platformom za prodaju i kupovinu u Bosni i Hercegovini“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Ova saradnja predstavlja logičan slijed, a ogleda se u uspostavljanju tabova Raiffeisen banke na OLX online platformi na kojima korisnici mogu pronaći korisne sadržaje i savjete te saznati više o novitetima u ponudi Banke.

Nakon što otvore određeni oglas, korisnici stranice OLX.ba mogu pronaći tab Raiffeisen banke. Trenutno su dostupni tabovi za kategorije Nekretnine, Vozila, kao i tabovi za druge kategorije kao što su: Sportska oprema, Biznis i industrija, Moj dom, Ljepota i zdravlje.

Također, kalkulator koji je dostupan u okviru kategorije Nekretnine klijentima omogućava da saznaju koliko bi iznosila rata Raiffeisen stambenog kredita za stan čiju kupovinu trenutno razmatraju ili kolika bi bila vrijednost nekretnine koju bi mogli kupiti za iznos kirije koju bi platili za stan koji namjeravaju iznajmiti.

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji.

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 100 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti RaiffeiRaiffeisen BANK dd sen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Belma Hadžiomerović (033 287 452, belma.hadziomerovic@raiffeisengroup.ba),

Amra Tabaković (033 287 655, amra.tabakovic@raiffeisengroup.ba) ili

Irma Ahmetspahić (033 287426, irma.ahmetspahic@raiffeisengroup.ba)

(FENA)


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU