RASKRINKALA ESTRADU: Edita brutalno iskrena

Pjevačica Edita je sve što je muči servirala na tacni.

U posljednje vrijeme, kako je napisala, sve češće razmišlja o tome da obriše Instagram nalog, jer joj opterećuje i kvari kvalitet života.

Bila je surovo iskrena.

“Jer sve što vidim, ali apsolutno sve, uključujući i sebe, jeste lažno. Jer svi želimo da ostavimo najbolji utisak i kad smo najgori, da najbolje budemo najgori ili da najbolje osudimo nekog. U međuvremenu se dešava život i mnogo je malo onih koji ove mreže znaju da koriste na pravi način. Evo, ja ne znam. Sve me dotiče, sve je laž i svi smo velika prevara. U glavi šuplje, u srcu promaja, o duši da ne pričam. To sa sigurnošću mogu da kažem, onaj ko nije ni došao do ovog dijela teksta, tek taj je mrtvac koji hoda”, piše Edita.

Prozvala je i sebe.

A onda “raskrinkala” estradu.

“Sama sam svjedok svemu i svačemu i samo ću vam reći – sve je laž. Estrada je laž, cijela muzička industrija je laž. Ne postoji normalan čovjek, svi su iza vrata nesigurni, sje*ani, uplašeni, nesrećni, usamljeni. Buđenje dolazi iznutra, slobodnom i jakom voljom, disciplinom i ljubavlju. Nisam rekla – budi dobar i glup, nego budi dovoljno pametan da izbjegneš, zaobiđeš ili na neki način pomiluješ nesretnog i ‘rđavog’ čovjeka, jer od egoista i ljudskih smradova pobjeći ne možemo”, dodala je Edita, između ostalog.

(Express / CDM)

The post RASKRINKALA ESTRADU: Edita brutalno iskrena appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU