“RAZOČARANI SMO, ŽALOSNO JE ŠTA SI SEBI DOPUSTILA”: Skandal na nastupu Ane Nikolić u Novom Sadu

Pjevačica Ana Nikolić koja je u jeku skandala zbog sukoba sa koleginicom Milicom Pavlović oko pjesme “Provereno”, na nastupu u Novom Sadu otpjevala je svoju verziju pjesme, pa su je, navodno, iz publike napali zbog tog poteza.

– Ana toliko imaš starih, neprevaziđenih hitova, a ti se zakačila za tuđu pjesmu. Razočarala si pola publike. Žalosno je šta si sebi dopustila. Tvoje ponašanje je sve gore – bijesni fanovi su joj poručili.


Podsjetimo, sukob između koleginica ne jenjava. Čitava drama počela je nakon što je Ana pomenutu pjesmu na svom nastupu najavila kao svoju, što je Pavlovićevu izulo iz cipela budući da se pjesma nalazi na njenom novom albumu i da je, kako kaže, pošteno platila.

– Nisam reagovala kada je procurio demo – mislila sam da je slučajno. Moja reakcija je uslijedila nakon što sam vidjela da neko želi da prisvoji moju pjesmu, a zatim mi dolaze informacije da postoje planovi da moja pjesma u toj demo verziji drugog izvođača bude zvanično izdanje jedne producentske kuće i da drugi izvođač bez ikakvih zakonskih prava čak snimi spot za nju. Odlično me poznajete i znate da ne gradim karijeru na skandalima i prepucavanjima. Oduvijek sam se trudila da svojim radom opravdam povjerenje publike i da im dam svoj maksimum jer je pjevačica moje primarno zanimanje – rekla je ranije Milica.

(express/pulsonline)

The post “RAZOČARANI SMO, ŽALOSNO JE ŠTA SI SEBI DOPUSTILA”: Skandal na nastupu Ane Nikolić u Novom Sadu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU