RAZVILI PORODIČNI BIZNIS: Otac i sin se zajedno skidaju pred kamerama

Želja za novcem je ogromna, a mnogi i ne biraju načine kako da dođu do same zarade. Iako mnogi biraju da prije žive pošteno sa minimalnim primanjem, mnogi su svestraniji, pa su spremniji na mnogo toga.

Džejk Herbert ima svega 27 godina, a predložio je svom ocu poslovnu ponudu koji nikako nije mogao da odbije. Dok je radio kao konobar, mnogi su mu nudili bogatstvo za njegove gole fotografije

Naime, prvo je počeo da se promovira na “Onlyfansu” gdje je počeo za veoma kratko vrijeme mnogo da zarađuje.

Kada je Džejkov otac shvatio koliko mu sin zarađuje na popularnoj 18+ platformi, odlučio je da se i on umiješa. Počelo je sa objavljivanjem fotografija bez majice na kojima su njih dvojica oznojeni nakon teretane.

Džejk je prije “OnlyFansa” radio kao “goli” konobar na Ibici. Mnogi gosti su ga tada pitali bi li im prodao svoje golišave fotografije, što je ovog zgodnog mladića natjeralo da se upusti u ovu avanturu.

-Tata, samo trebamo da zaradimo ovaj novac. Nije da zapravo nešto loše radimo – nagovarao je Džejk svog oca, koji je ipak bio pomalo sumnjičav oko cijele situacije.

Nakon što ga je nagovorio da mu se pridruži, počeo je i da zarađuje mnogo više, i do 400.000 dolara mjesečno.

Međutim, ovaj influencer priznaje da svom tati daje samo 200 dolara mjesečno kao džeparac, uprkos tome što je sa atraktivnim ćaletom zaradio gomilu novca. Džejk je svjestan da bi ocu trebalo da daje više novca, ali kako kaže “ja sam započeo cijelu tu stvar“.

-To je moja stranica i ja sam je napravio. Nije me briga, jer sam znao da ću doći do masne love. Svakako će ova kombinacija navesti ljude da pričaju i da se pretplate – priznao je Džejk.

Koliko god da sve ovo mnogima djeluje degutantno i odbojno ova dva muškarca jednostavno ovako žive i po svemu sudeći, odlično funkcionišu.

The post RAZVILI PORODIČNI BIZNIS: Otac i sin se zajedno skidaju pred kamerama appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU