Realme putem video linka objavio dugočekivani realme 6 i još dva vodeća pametna telefona

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svijetu, objavio je dugoočekivani realme 6 na prvom online video eventu 2. aprila. Osim realme 6, na tržištu se predstavio i novi realme 6i i realme C3.

Prethodni najbolji proizvod kompanije realme, realme 5 Pro, – Quad Camera Speed Master-, sa kamerom od 48MPpredstavljao je najbolji izbor srednje klase. Sada, realme 6, kombinuje 64MP kameru sa 90hz ekranom, i postaje istinski Pro brenda Realme.

Serija Realme 5 bila je toliko popularna među mladima da je postala najbolji izbor za 18 miliona korisnika širom svijeta. Sada je realme 6 postavljen kao novi vodeći proizvod ovog brenda, i predstavlja najbolji izbor za mlade ljubitelje tehnologije zahvaljujući svim svojim moćnim karakteristikama.

Ultra glatki displej

Realme 6 sadrži 6.5-inčni 90Hz ultra glatki ekran s 90Hz osvježavanjem, što rezultira besprijekornim i glatkim vizuelnim doživljajem sa svakim dodirom ekrana. Realme 6 ima ekran koji pokriva 90,5% ukupne prednje povrsine pametnog telefona i time korisnicima donosi vrhunski vizuelni doživljaj. Ekran je pokriven i Corning Gorilla Glass 3 radi bolje zaštite.

64MP Pro kamera

Realme 6 se takođe može pohvaliti najnovijom vodećom, ultra jasnom quad-kamerom.Posjeduje glavnu kameru od 64MP, 8 megapiksela 119 ° ultra-široki ugao, makro objektiv i B&W portretno sočivo. Jedan klik je dovoljan za prelazak na širokougaoni način rada, omogućavajući korisnicima snimanje fantastičnijih slika pejzaža, arhitekture i fotografija na kojima se nalazi velika grupa ljudi. Ultra-makro objektiv korisnicima će omogućiti približavanje slika i otkrivanje ljepote mikro svijeta sa udaljenosti snimanja od 4 cm.

Uz prateći slogan komanije je „Dear to leap“ , realme 6 serija stiže u Europu kako bi mladima ponudila najbolju tehnologiju s kompletnim portfolijem proizvoda koji se temelje na moćnoj tehnologiji „64MP Pro Camera. Pro Display “.

Potpuni portfolij je predstavljen 2. aprila

Pored realme 6 uređaja, realme 6i, novi je član porodice realme 6 serije sa quad kamerama. Kao nasljednik realme 5i, realme 6i donosi ogromne nadogradnje na području kamere, performansi i dizajna. Kao prvi u svom segmentu, realme 6i ima prvi svjetski MediaTek Helio G80 procesor koji će osigurati snažne i brze performanse kako zauobičajene korisnike , tako i za korisnike koji vole da igraju igrice. Realme 6i se nadograđuje na 48MP AI Quad Cameru, dok realme C3 ima bateriju od 5000 mAh, 6,52 inčni HD + Mini-drop full-screen i prvi svjetski MediaTek Helio G70 vrlo snažan procesor.

O realme

Realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskih kvaliteta i modernih pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Realme je rangiran kao 7. brend smartfona na svijetu i službeno se svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019. U 2019. globalne isporuke pametnih telefona realme dostigle su 25 miliona sa godišnjom stopom rasta stopa od 808%, što je 1. mjesto među robnim markama smartfona, čineći realme najbrže rastućom markom pametnih telefona na svijetu. Realme proizvodi su na azijskom tržištu vrlo dobro prihvaćeni zbog svojih performansi i stila, s prekretnicom koja bilježi milion prodatih mobilnih telefona u tri dana, samo u Indiji. Realme je sada jedan od 4 najprodavanije marke u Indiji i top 5 u Indoneziji. Na osnovu statističkih podataka iz novembra 2019. godine, realme je postao prva od pet robnih marki smartfona u Španiji.

Kompanija trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta.

realme putem video linka objavio dugočekivani realme 6 i još dva vodeća pametna telefona
realme putem video linka objavio dugočekivani realme 6 i još dva vodeća pametna telefona

www.realme.com

Evropski kanali za društvene medije:
Twitter: https://twitter.com/realmeeurope
Instagram: https://www.instagram.com/realmeeu/

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU