Rekao prvo da duguje 2 miliona eura, a sada Darko Lazić tvrdi da je čist ko suza

rekao prvo da duguje 2 miliona eura, a sada darko lazić tvrdi da je čist ko suza


Pjevač Darko Lazić je u decembru prošle godine ostao bez oca Milana, nakon komplikacija koje su uslijedile poslije operacije želuca. Kao omaž svom tati sa kojim je bio izuzetno blizak odlučio je da napravi pjesmu.

– Snimanje je prošlo jako emotivno, bilo je emotivnih scena i sve je to meni još svježe. Ovaj posao zahjeva profesionalnost i moramo da se držimo toga. Taj bol čuvam za sebe i ne bih to nikada iskazivao pogotovo ne na snimanju. Publika će vidjeti sama kako je sve snimljeno i kako je na kraju ispalo – emotivan je Darko.

rekao prvo da duguje 2 miliona eura, a sada darko lazić tvrdi da je čist ko suza

Lazić otkriva da će čuvati uspomenu na oca Milana, kao i da će se potruditi da svoju djecu izvede na pravi put.

– Potrudiću se da Alekseju i Loreni budem podrška u životu. Svaki roditelj za svoje dijete treba da bude podrška i da ga izvede na pravi put – poručio je folker pa otkrio da mu je prijao predah na Koponiku na kojem je bio sa Marinom i Aleksejem:

– Što se tiče zimovanja, više sam otišao da sklonim misli. Nisam otišao da se odmorim, preodmoran sam jer ne radimo duže vrijeme, tako da nema potrebe da pauziram. Ali, eto, da se kaže, malo sam razbistrio glavu.

Lazić kaže da više dugova nema, te da se ne osvrće na glasine.

– Svašta pričaju za moje dugove, taman posla, cifra je došla na kraju do dva i po miliona. Ne znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, kako bi nestale. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem… Bilo je 500000, pa sam rekao nije 500 nego milion, pa je bilo milion i po, pa sam rekao da nije više ni milion, sad je dva, pa dva i po, to se tako samo redalo. Naravno, nije istina, nemam dugove, daleko bilo – priča i dodaje da se ne brine za finansije:

– Što se finansija tiče, ne brinem. Nisam se rasipao dok je trajao najjači talas korone, imamo za hljeb i sve što nam treba.

Darko: Smršao sam 88 kilograma

Promjena u pjevačevom izgledu je očigledna, a šokirao je mnoge kada je otkrio koliko kilograma je izgubio.

– Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Posljednjih mjeseci sam se borio da se ugojim, cijeli život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva mjeseca dobio sam pet kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da mijenjam ništa – rekao je nedavno u emisiji “Amidži šou”.

(Kurir)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU