“Roditelji su se razveli zbog mene”: Jelena je sa samo šest godina oca uhvatila u krevetu s ljubavnicom

Roditelji Jelene Karleuše, Divna i Dragan Karleuša, upoznali su se i vjenčali 1977., a već iduće godine dobili su kćerku, danas popularnu pjevačicu.

Brak, nažalost, nije potrajao. Poslije nekog vremena svatko je krenuo na svoju stranu, a Jelena je tada nastavila živjeti s majkom, koja joj je tijekom građenja karijere bila najveći oslonac i podrška.

Jelena u javnosti često priča o pokojnoj majci Divni i o tome koliko joj je njena podrška značila u životu, ali rijetko spominje svog oca Dragana Karleušu. Sad je prvi put otkrila kako je došlo do kraha njihovog braka, a kako tvrdi, glavni krivac za to bila je upravo ona.

– Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga ja sa šest godina uhvatila u prevari na Adi gdje ima splav i gdje je ‘petljao’ s nekom djevojkom. To mi se nije svidjelo. Uvijek sam bila mamina kćerka. Kad sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući gdje sam s vrata progovorila. Ponavljao je: ‘Nisam te prevario!’, ali mama je istakla da takvo nešto dijete ne može izmisliti. Razvod je bio nužan. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili živjeti u istom stanu’, rekla je Karleuša.

(express/story)

The post “Roditelji su se razveli zbog mene”: Jelena je sa samo šest godina oca uhvatila u krevetu s ljubavnicom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU