Rokeru koji je zapalio scenu poručili: „Ti možeš da budeš zvijezda, a ne Zvezda Granda“

Miki Sekulovski (36) iz Velesa sinoć je oduševio žiri prvim nastupom u „Zvezdama Granda“ i već na samom startu dobio potencijalni status zvijezde, baš kao što je prije tri godine bio slučaj sa Isakom Šabanovićem.

Ovaj simpatični momak pokupio je sve komplimente na račun svog talenta koji je tek u 36. godini odlučio da pokaže širokim narodnim masama i to pojavljivanjem u Zvezdama Granda.

On se sinoć našao u duelu sa Pericom Veljkovićem (19) iz Beograda i dokazao kako se rokenrol bori protiv narodnjaka, za šta je dobio nevjerovatne pohvale stručne osmorke koja čini žiri.

foto: printscreen

Nakon maestralnog izvođenja makedonske pop pjesme, kao i hita „Što sad ljubav ima s tim“, Miki je ubjedljivo pobijedio svog protivnika sa 6:1.

Njegova nevjerovatna energija koju je pokazao, kao i pjevačko umijeće učinili su to da na kraju završi u timu Cece, koja nije krila oduševljenje zbog toga.

– Dobro došao u tim. Veliko mi je zadovoljstvo, sjajno pjevaš – poručila mu je, a Saša Popović otkrio svoje impresije o Mikiju kada ga je prvi put čuo.

– Kad sam bio na audiciji u Skoplju, Miki je bio daleko najbolji kandidat. Bio je Đorđe da to potvrdi. Nema potrebe da krije godina, imaš sasvim dovoljno godina koliko treba da imaš za ovo takmičenje. Sa 36 godina si zaslužio da se nađeš na ovoj sceni – poručio je Popović, a zatim dao riječ Mariji Šerifović da prokomentariše ovaj duel.

– Odličan si, Miki. Ti možeš da budeš zvijezda, a ne Zvezda Granda. Pjevaš fantastično, držiš pažnju, znaš kako da se ponašaš, sve ti vjerujem. Nadam se samo da si privatno kul lik koliko mislim da si dok si nam ovo izvodio. Postoje neki mladi pjevači koji strava pjevaju, bacaju nam magiju, a ispostavi se da su neka go*na – istakla je Marija, dok je Snežana Đurišić takođe ishvalila Mikija, dok je za Pericu rekla da bi voljela da bude u njenom timu.

Aleksandar Milić Mili takođe nije mogao da sakrije oduševljenje simapatičnom Makedoncu kojem je uputio kritiku na račun izgovora stihova.

– Gospodski pjeva čovjek – dobacila je Sneža, dok je Dragan Stojković Bosanac bio ubijeđen u njegov uspjeh.

– Ti se jedan od najboljih kandidata koji su se pojavili iz Makedonije i mislim da ćeš imati puno uspjeha, ako budeš ovako pedantan i precizan u svom izvođenju – posavjetovao ga je Bosanac, a zatim pitao Mikija koliko ima kuća.

Takmičar je odgovorio da ima jednu i to nedovršenu, na šta mu je Boske poručio:

– Zaradićeš još dvije sa Grandom!

Ani Bekuti, pored pjevanja, dopao se i Mikijev imidž, dok je Velejkoviću poručila:

– Perice, moraš da imaš dobro mentora koji će s tobom da radi i koji će da otvori taj vokal!

Kako je Makedonac od svih pokupio hvale, na red je došao i Đorđe koji je bio i najkomenteniji da očekuje muziku koju Miki preferira.

– Majstore, ti si gotov proizovod. Aleksandar Josifovski je dobio ozbiljnog konkurenta u ovoj priči. Tako se pjeva u Makedoniji – zaključio je Đorđe, a Saša pitao gdje je takmičar bio do sad.

– Bavio sam se muzikom, ali zadnjih pet, šest godina ne. Bio sam u Belgiji, radio sam kao konobar – odgovorio je takmičar.

– Lijepo je rekao Bosanac. Imaš kuću koja nije završena, ako nastaviš ovako napravićeš još dvije kuće – posavjetovao ga je Popović, a Đorđe dobacio da nema razloga da ne nastavi i da je on već u finalu.

– Ako ispadneš, Miki pjevaš sa mnom. Ne dam ga nikom – zaključila je Ceca.

(express/grand)

The post Rokeru koji je zapalio scenu poručili: „Ti možeš da budeš zvijezda, a ne Zvezda Granda“ appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU