S JAVNE SCENE OTIŠAO NA VRHUNCU KARIJERE: Oliverov nećak bio je najveća pjevačka nada

Muzičar Petar Dragojević svojevremeno je bio u žiži zanimanja javnosti. Dovoljno je bilo reći da mu je stric legendarni Oliver Dragojević i mediji bi već pohrlili k njemu.

Zainteresirana je bila i publika, te su mnogi sa znatiželjom slušali i gledali šta to mlađi Dragojević ima za ponuditi i je li ‘za petama’ poznatom stricu kad je muzika u pitanju.

S albuma prvijenca izdvojile su se pjesme ‘Ovih dana’, ‘Otvoren prozor’, ‘Za njenu ljubav’ i ‘Sve si mi uzela’. Bili su to hitovi koji su dominirali regionalnim radio i TV stanicama, a mlađi Dragojević je, osim glasom, pažnju nježnijeg spola uspio skrenuti i atraktivnim izgledom.

Nakon prvog albuma i instant popularnosti, Petar se više nije toliko eksponirao u široj javnosti. Izdao je drugi album ‘Sve boje moje duše’ 2010. godine, a treći ‘Istog smo roda’ tri godine kasnije, ali ih nije plasirao na regionalno tržište. To je ujedno i njegov posljednji CD.

Inače, Petar radi aranžmane za mlade pjevače koji tek kreću u pohod na estradu i ističe da im voli pomagati kako bi lakše prošli kroz ono što je i sam prošao kad je počinjao karijeru.

-U početku mi je to jako mnogo pomagalo što sam Oliverov nećak. Ali nekako sada i nije više. Ljudi dosta kritički gledaju na moje pjesme jer mnogi očekuju novog Olivera. Međutim, Oliver je jedan i jedinstven i ne može ga nitko zamijeniti. Ali, pozitivno je u tome što me u tom iščekivanju još zovu mladim pjevačem – rekao je Petar jednom prilikom.

Inače, Petar je 2011. godine ostao i bez oca. Njegov otac Aljoša preminuo je u 65. godini, a sahranjen je Veloj Luci na istom mjestu gdje i Oliver.

Muzičar je prošle godine otkrio šta mu je najbitnije u životu, a to je njegovih petero djece koje je dobio u sretnom braku sa suprugom Andreom, 14-godišnji David, dvije godine mlađi Emanuel, sedmogodišnji Jona, petogodišnja Debora Marija i trogodišnji Noa.

-Mojoj djeci je normalno vidjeti me na televiziji zato što su naviknuli, a sad se samo još mama pridružila. Ipak, još su premali da bi shvatali ozbiljnije situacije i stvari – objasnio je.

Bivša misica i splitski muzičar su u skladnom braku 17 godina, a u porodičnoj sreći malo je reći da uživaju. S obzirom na to da žive miran i skladan život bez skandala.

(Express/scena.story.hr)

The post S JAVNE SCENE OTIŠAO NA VRHUNCU KARIJERE: Oliverov nećak bio je najveća pjevačka nada appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU