ŠAKINA IZJAVA O ARENAMA DOČEKANA NA NOŽ: Mene i Aleksandru Prijović niko neće zavaditi

Popularni pjevač Šako Polumenta prije nekoliko dana našao se u centru zbivanja zbog svoje izjava oko koncerata kada su mnogi jedva dočekali da upere prst u popularnog pjevača.

Naime, Šakina izjava je izvučena iz konteksta i nema nikakve veze s koncertima Aleksandre Prijović, čak naprotiv dodaje da mu je drago što je publika voli i što je prepoznala pravi talenat, posebno što je pjevač nekoliko puta prisustvovao njenim koncertima a ona mu više puta se javno zahvalila tokom nastupa. Pjevač za nju ima samo riječi hvale i ne želi da mediji krive sliku o njegovoj izjavi.

Ono što je Šako naglasio da mnogo anonimnih pjevača održava koncerte po arenama sve sa gostima koji su imena na estradi i da ti koncerti nisu solistički i da se upravo na tim koncertima pjevaju njegove pjesme, kao i njegovih kolega. Drugi se odriču, stvaraju, ulažu u svoju muziku, a neko samo izađe na scenu i otpeva njihove pjesme i poslije se hvali kako je imao sjajan solistički koncert.

Šako je svjestan da mediji vole senzacije i posebno njega rado vole da upletu u razne afere, ali kako sam dodaj,e Aleksandru Prijović i njega ne može niko da zavadi jer ona zna koliko je on poštuje, voli i cijeni ne samo kao umjetnika već i kao pjevačicu.

The post ŠAKINA IZJAVA O ARENAMA DOČEKANA NA NOŽ: Mene i Aleksandru Prijović niko neće zavaditi appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU