SAŠA MATIĆ OTKRIO ŠTA ZAMJERA ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: Godinama joj pričam

Pjevač Saša Matić bio je jedan od gostiju iznenađenja na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a te večeri je pred publikom otkrio šta zamjera mlađoj kolegici.

Nakon dueta “Ko si ti”, Saša se obratio Aleksandri emotivnim govorom, a ona mu je uzvratila istim riječima i zahvalila mu se na podršci koju joj pruža sve ove godine.

-Dragi moji prijatelji, Aleksandra je večeras dokazala da muzika i ljubav nemaju granica kada ste vi u pitanju. Ja ti želim Aleksandra, sljedeći put kada budeš pjevala ovdje u Zagrebu, ne pet, ne šest, najmanje deset ovakvih Arena – rekao je Saša, dok je Prija odmah odgovorila:

-Moram da vam kažem da sam ja oduvijek imala Saletovu podršku od kada sam bila mala. Sale je uvijek vjerovao u mene, uvijek me je podržavao, uvijek me savjetovao kao svoje dijete, kao sestru. Ja se vrlo dobro sjećam kada sam prije pet godina stala na binu ovdje pored Vas u sedmom mjesecu trudnoće, Aki je sada sa nama ovdje večeras. I ja imam tu čast da ste Vi večeras na mom koncertu, nikada vam ovo neću zaboraviti.

Saša se zatim ponovo zahvalio Aleksandri, ali i pred publikom otkrio šta joj najviše zamjera sve ove godine koliko se poznaju.

-Znate šta joj samo zamjeram, godinama joj već pričam da mi ne persira, a ona sve vrijeme to radi. Hvala ti puno, meni je čast i zadovoljstvo što sam večeras ovdje sa mojom Aleksandrom i čast je pjevati za vas ovdje i biti dio ove Aleksandrine divne priče – zaključio je Saša.

The post SAŠA MATIĆ OTKRIO ŠTA ZAMJERA ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: Godinama joj pričam appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU