SEAD HRUSTANOVIĆ OTKRIVA: Šta nova godina donosi Mujesiri, Hazimu, Amiru i Senadi

Priznao nam je da je ponosan je jer je sve to uspio postići sadržajem koji je prilagođen svim uzrastima

Listajući TikTok sigurno ste barem jednom naišli na snimak duhovitog i talentiranog Seada Hrustanovića u ulogama Mujesire, Hazima, Senade i Amira, članova jedne prosječne balkanske porodice.

Kada je shvatio da na taj način unosi radost u mnoge domove, Sead je tim tempom i nastavio. ‘Plodove’ rada donijeli su mu ovi posljednji novembarski dani. Proglašen je TikTokerom godine u BiH na ceremoniji u organizaciji Wannabe Magazina.

-Ova nagrada je samo dokaz da se trud i rad isplate i da možete postići sve što zamislite. Ja sam to postigao uz pomoć Mujesire, Senade, Hazima, Amira, Mulekelefelekete, Fikrete i svih ostalih aktera moje male mahale, porodice i prijatelja koji su mi svakodnevna podrška i vjetar u leđa, i naravno uz sve vjerne pratioce koji me podržavaju – govori nam.

https://tntportal.ba/wp-content/uploads/2023/11/1701363269_12_sead-hrustanovic-otkriva-sta-nova-godina-donosi-mujesiri-hazimu-amiru.jpg

Potvrdila je to i brojka od milion pratilaca na TikToku koju je dostigao.

-Poenta kreiranja mog sadržaja jeste da nasmijem i usrećim ljude oko sebe, ljude koji me prate. Sretan sam kada uspijem nasmijati i oraspoložiti jednu osobu, a zamislite tek kakav je osjećaj kada ih je 10, 100, 1.000, 100.000… koji me svakodnevno prate i podržavaju. I, evo tu je i 1.000.000 nasmijanih lica – istakao je.

Ponosan je jer je sve to uspio postići sadržajem koji je prilagođen svim uzrastima, bez psovki i vulgarnosti. Ali, priznao nam je da ništa od ovoga ne bi postigao da nije bio samosvjestan.

-Ključ uspjeha u svemu što radite, pa i društvenim mrežama jeste da volite ono što radite. Ja volim smišljati scenarije, glumiti, dorađivati videe i nasmijavati ljude, te smatram da je pored talenta za koji nisam znao da se krije u meni dok nisam počeo snimati, ljubav prema ovom poslu najbitnija za uspjeh.

Od društvenih mreža, kaže, sve i da hoće više ne može otići. Ali, s vremena na vrijeme pobjegne na ‘mjesta’ koja njegov život daleko od toga čine više nego stvarnim.

-U slobodno vrijeme volim da pobjegnem u svijet knjiga, pratim dosta serija, natjecanja i volim gledati filmove. Pored toga dosta vremena provodim sa porodicom i prijateljima, te odatle najviše i dolaze ideje za razne skečeve koje gledate na mojim društvenim mrežama – otkriva nam.

Nismo odoljeli, a da ne upitamo kakve izazove donosi 2024. za famoznu četvorku.

-Od Mujesire možete očekivati još treskanja nogom, od Hazima malo više zainteresovanosti, od Amira još problema u školi, a od Senade možda čak i udaju. Nikad se ne zna. Možda 2024. godina napokon bude ta gdje ćemo vidjeti i malo više prikaza odnosa između svekrve i snahe. Sa njima se nikad ne zna – otkriva nam kroz smijeh.

A, od Seada? Mnogo nacrtanih osmijeha na licima.


pressmediabih.com
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU