“Seksi baka” vjeruje da je ovo podmlađuje: Samozadovoljavam se 12 puta dnevno

Fit baka, bodi-bilderka i influenserka, Britanka Andrea Sanšajn (53) iz Londona ne krije svoj seksualni život od javnosti, a već je priznala da je otkako se razvela prije više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama. Pošto nije tajna koliko je seks dobar za opšte zdravlje, Sanšajn je otkrila još jednu tajnu svoje njegovane mladalačke kože.

“Da li želite lijepu kožu? Pokušajte da doživite lijepe orgazme, naravno! Masturbiram 12 puta dnevno. Nema ništa bolje od prirode – rekla je Andrea, koja često dijeli savjete na društvenim mrežama, a mnogi muškarci joj se javljaju misleći da je mnogo mlađa.

-Niko mi ne vjeruje kada kažem da imam 53 godine, pošto moj mladalački izgled i stas, kao i koža lica prevazilaze moje godine – rekla je Andrea za Dejli star.

Pored dnevnih hidratantnih krema, bivša takmičarka za najljepšu britansku zadnjicu Andrea takođe i pije oko dva i po litra vode dnevno i redovno koristi kremu za sunčanje, a formulu za mladalačku kožu otkrila je poslije konsultacija sa dermatologom sa kojim je razgovarala o prednostima orgazma.

-Rekla mi je da su orgazami veoma dobri za kožu. Ovo povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih sudova, pa koža postaje ružičasta. Tada sam otkrila raj – kaže Andrea.

Ona smatra i da orgazam ne bi trebalo da bude tabu tema.

-Već sam masturbirala sa prijateljima, da pokažem koliko je to normalno. Orgazam nudi mnoge prednosti i već sam mnoge žene naučila koliko je važan za kožu – zaključila je ona.

The post “Seksi baka” vjeruje da je ovo podmlađuje: Samozadovoljavam se 12 puta dnevno appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU