Selena Gomez prestaje da se bavi muzikom?

Selena Gomez uspješna je na više polja: internacionalna je pop zvijezda, glumica nominirana za Emmyja i beauty mogul. No neki dijelovi njene karijere bi se mogli uskoro promijeniti, Selena više ne želi pjevati.

-Osjećam kao da imam još samo jedan album u sebi. Što sam starija, sve više želim pronaći nešto u čemu bih se jednostavno smirila – rekla je u emisiji podcasta Smartless. Dodaje da je karijera glumice ono na što bi se htjela usredotočiti.

Gomez je rekla da je od ranog djetinjstva namjeravala biti ozbiljna glumica. Njena muzička karijera započela je samo zato što joj je Disney predložio da snimi album nakon što je glumila u njihovom sitcomu Wizards of Waverly Place od 2007. do 2012. godine.

-Mislila sam da će to biti zabavno i da će to biti hobi u kojem ću stvarno uživati. Htjela sam biti glumica. Nikad zapravo nisam namjeravala biti pjevačica za stalno, ali očito se taj hobi pretvorio u nešto drugo – rekla je.

Gomez je od 2013. objavila tri studijska albuma s hitovima koji uključuju “Come & Get It”, “Same Old Love” i “Lose You to Love Me”. Trenutno glumi u hvaljenoj seriji “Only Murders in the Building”. Pojavila se i u filmovima kao što su “Monte Carlo”, Još jedna priča o pepeljugi, Program zaštite za princeze i “Spring Breakers”.

Iako ne tvrdi da će za stalno prestati baviti se muzikom i da će se fokusirati isključivo na glumu, priznaje da se taj izbor možda nazire u budućnosti. “Želim predah jer sam umorna”, rekla je.

Uz glumu i muziku, Gomez je 2020. godine osnovala kozmetičku kompaniju “Rare Beauty”.

-Lansirala sam je tokom Covida i uzela je maha. Ne mogu biti zahvalnija. Stvarno sam ponosna – izjavila je, piše Index.hr

The post Selena Gomez prestaje da se bavi muzikom? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU