Severina dobiva novog komšiju: Milan Popović gradi vilu u centru Zagreba

Severina Vučković uskoro će dobiti novog komšiju, ni manje, ni više nego svog bivšeg emotivnog partnera, Milana Popovića.

Milan Popović postao je vlasnik placa u centru Zagreba, na kojem će uskoro izgraditi luksuzni stambeni kompleks, piše Imperijal.

Prema saznanjima ovog medija, Severinin bivši partner je preko svoje zagrebačke firme “Celanova” kupio posjed na kojem se nalaze dvije manje nekretnine, a koji je smješten između ulica Horvatovac i Babonićeve na Šalati. U vlasničkom listu piše da je cjelokupan kompleks veličine 3.200 metra kvadratna, a uključuje dvorište od 28 ari, ruševnu kuću od 64 kvadrata i još dvije kuće od 111 i 224 kvadrata.

Da Popović planira gradnju na svom novom placu, vidi se iz dokumenta zagrebačkog gradskog zavoda za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalne poslove kojim je objavljen javni poziv na uvid u spis predmeta. Kao investitor navedena je Milanova firma “Celanova”. U tom papiru piše da se pozivaju stranke (vlasnici i nosioci drugih stvarnih prava na nekretninu koja se neposredno graniči s nekretninom za koju se izdaje građevinska dozvola) na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine stambene jedinice na pomenutom placu.

Iz ovoga, dakle, proizilazi zaključak da je Popović odlučan u tome da stvori novi luksuzni krov nad glavom za cijelu porodicu, koju je prvenstveno zbog sina iz veze sa Severinom Vučković vezao za hrvatsku prijestonicu.

The post Severina dobiva novog komšiju: Milan Popović gradi vilu u centru Zagreba appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU