Sjećanje na Gabriela Gučanina: Najavljen 1. Memorijalni rukometni turnir

Prije otprilike godinu dana, Lašvansku dolinu pa i dobar dio naše zemlje potresla je vijest o velikoj tragediji koja se dogodila u Središnjoj Bosni. Ugašen je jedan mladi život. Gabriel Gučanin bio je drag dečko, omiljen u društvu i svi koji su ga poznavali imaju samo riječi hvale o njemu. Gabriel je više od pet godina bio dijelom rukometne priče koja se stvarala u Novoj Biloj, nadomak Viteza. Nažalost, više nije među nama, ali zauvijek će ostati sjećanje na jedan vedri osmijeh, neiskvarenost i onako blagu naivnost.

Dragi naši simpatizeri, navijači i prijatelji kluba, prošlo je godinu dana od kako nas je napustio dječak koji je svojom vedrinom, osmijehom i karakterom osvojio srca mnogih nas, svojih suigrača i navijača.

Naš Gabriel Gučanin, svojim kolegama poznat kao “Gučko” svoje prve rukometne korake napravio je u Rukometnom klubu ”Nova Bila” pod vodstvom trenera Zvonke Perića, bio je član našeg kluba više od 5 godina.

Nažalost tog kobnog 6. studenog 2022. godine probudila nas je vijest koja je slomila naša srca, u prometnoj nesreći smrtno je stradao naš Gabriel.

-I danas s istim bolom se sjećamo tog dana, vjerujemo da negdje gore naš Gabriel pazi na sve nas i da je naš najveći navijač.

-U čast našem Gabrielu kolektiv Rukometnog kluba Nova Bila u suradnji s obitelji Gučanin odlučio je organizirati Memorijalni turnir u sjećanje na Gabija. Na taj način želimo se odužiti za sve trenutke koje je Gabriel proveo u našem klubu.

𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐫 𝐜́𝐞 𝐬𝐞 𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐭𝐢 𝐮 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟒.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐮 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐬𝐤𝐨𝐣 𝐝𝐯𝐨𝐫𝐚𝐧𝐢 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐁𝐢𝐥𝐚 s početkom u 11:00 sati – stoji u najavi organizatora.

sjećanje na gabriela gučanina: najavljen 1. memorijalni rukometni turnir

-Na turniru će nastupiti kadetske ekipe: RK Izviđač, SRK Zrinjski Mostar te Škola rukometa Čelik Junior.

-Za sve ekipe bit će organiziran ručak u restoranu NoBil.

Program turnira:

11:00 – RK Nova Bila ŠR Čelik Junior (polufinale)

12:00 – RK Izviđač Ljubuški SRK Zrinjski Mostar (polufinale)

13:30 – Ručak i druženje svih sudionika u Restoranu NoBil

16:00 – Utakmica za treće mjesto

17:00 – Finale

18:15 – Proglašenje pobjednika i dodjela pehara

sjećanje na gabriela gučanina: najavljen 1. memorijalni rukometni turnir
sjećanje na gabriela gučanina: najavljen 1. memorijalni rukometni turnir

Organizatori poručuju svima koji su u mogućnosti da posjete ovaj rukometni, memorijalni turnir u čast jednog divnog dečka.

Dragi Gabi, ovo je sjećanje na tebe. Vitez će biti dijelom ovog turnira.!

www.radiovitez.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU