SJEĆATE LI SE ČUVENE MARISOL? Pašće vam vilice kada vidite kako danas izgleda

Španske serije su se devedesetih godina pomno pratile u brojnim domovima širom regiona.

Jedna od omiljenih bila je Marisol, siromašna prodavačica cvijeća s velikim ožiljkom na licu u koju se zaljubi mladić iz bogate porodice, a onda uslijede brojni preokreti, drame i spletke.

Glavna glumica serije, Erika Buenfil, danas ima 60 godina, ali i dalje okupira pažnju svojim izgledom i zavidnom linijom.

Sudeći po komentarima mnoge mlađe koleginice pozavidjele bi joj na njenoj figuri, a nedavno ju je istakla u rođendanskom snimku koji je podijelila na svom Instagram nalogu.

Ona je u videu zaplesala u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, a jedan dio haljine bio je zakopčan oko vrata.

“Kao vino si”, “Ti si moja inspiracija”, “Jednostavno najlepša”, samo su neki od komentara ispod videa.

Da ju je uloga Marisol i te kako proslavila, govori činjenica i da je na pomenutoj društvenoj mreži prati više od pet miliona ljudi.

Uprkos bogatoj karijeri i slavnom životu, Erikin privatni život bio je prepun tragedija i drama, baš poput prave meksičke sapunice.

Njen bivši partner Ernesto Zedilo Džunior, sin bivšeg meksičkog predsjednika, ostavio ju je u drugom stanju, dok je nosila njihovog sina, Nikolasa de Hesusa, koji danas ima 18 godina.

Nakon nekoliko godina priznala je da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao:

  • Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htjela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije htio tada da ima bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula prije 11 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina – rekla je gostujući svojevremeno u jednoj emisiji.

(express/alo)

The post SJEĆATE LI SE ČUVENE MARISOL? Pašće vam vilice kada vidite kako danas izgleda appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU