SKANDAL: MMA borac optužio srbijanskog tiktokera za pedofiliju

Poznati MMA borac, Marko Bojković objavio je video na TikToku gdje je optužio Marka Milovanovića, poznatijeg kao Marko Džek, da je, navodno, uznemiravao i spopadao maljoletne djevojčice putem društvenih mreža.

Naime, kako je MMA borac naveo, nakon videa u kojem je bio sa tiktokerom počele su da mu se javljaju djevojčice koje tvrde da ih je 20 godina stariji Marko uznemiravao putem poruka i da se raspitivao o njihovom seksualnom životu.

– Ja sam ovdje povodom situacije između mene i Marka Džeka koja se dešava u prethodnih par dana. Objavio sam story gdje su mene djevojčice kontaktirale i pisale mi da im je on (Marko Džek) pisao i da ih je uznemiravao. Ništa od toga nisam znao kada sam ga zvao u svoj klip, znao sam samo da je on budala i da je lik koji je utripovan da je poznat, a da je samo predmet ismijavanja – rekao je MMA borac i nastavio:

– Mene je pogodilo jako iskreno kada sam saznao da je takav lik bio u mojoj emisiji, zato što, ja jesam i ovakav i onakav i volim da vrijeđam ljude, ali što se tiče pedofilije i nasilja nad ženama, tu sam jako surov i to su neki moji principi i stavrno nikada ne bih mogao da prešutim tako nešto. Djevojčice koje imau 11, 12 godina one ne gledaju nas poznate kao na likove s kojima bi da imaju nešto emotivno ili seksualno.

– Sad, neki likovi koji imaju 33 godine, kao što je Marko Džek, iskorištava to što ga djevojčice prate i što mu pišu: “E, Marko, ti si super…”! On njih uvlači u konverzaciju i onda ih pita: “Kakv seks voliš?”, “Da li si nekad imala seks”….. Halo, djevojčicu od 12 godina da to pitaš? Pa to ne pitaš ženu odraslu, jer se to ne pita. On ih tu uvlači, i one naravno, on im je malo zanimljiv pa malo nastave, a onda ga blokiraju. Ali, ja znam koje su njegove namjere, i hvala Bogu ja nisam dobio informaciju da je neku djevojku uživo napao ili nešto još gore, i nadam se da neću nikada to da čujem – rekao je popualrni MMA borac u svom obraćanju.

@sundjerb0ba

Stavljena tačka na bojkovića mma #markojack #bojkovicmma #sundjeruuu #mmasrbija

♬ original sound – 𝕊𝕌ℕ𝔻𝕁𝔼ℝ 𝔹𝕆𝔹𝔸

Nakon njegovih optužbi, oglasio se i influenser i najavio da će tražiti najstrožije kazne za MMA borca koji ga je otpužio i tvrdi da “mu namiješta situaciju sa djevojčicama”.

– Ja ću u ime svih javnih ličnosti koji dožive torturu, kao ja, da se potrudim da se pooštre kazne za syber buling i da se uvede autorizacija da moraju da pišu godine na Instagramu. Da se ovakvi pokušaji najstrožije kazne, da budemo prva zemlja koja će zauvijek da osudi i hejtere i progonitelje, a pred zakonom nemaš prava nikoga da pljuješ… Policija, pa ona će da riješi sve, ti nisi ni pravnik ni policajac. Ti si MMA borac koji mene vrijeđa. To su glupe stvari i nedokazive, šalješ mi te klinke da me namiještaju i da mi pišu poruke, vidim ja, nisam glup…

(Express/Alo)

The post SKANDAL: MMA borac optužio srbijanskog tiktokera za pedofiliju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU