Slađa Allegro i Prija u suzama: “Hvala ti što si odabrala Tuzlu to je moj grad”

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi koncert u Tuzli. Pjevačici se na sceni pridružila Slađa Alegro koja se emotivnim riječima obratila Priji za koju je imala samo riječi hvale.

– Svaka pjesma, svaki aplauz sve si zaslužila. Želim ti još puno ovakvih koncerata u životu, živa i zdrava bila i hvala ti što smo odabrali Tuzlu to je moj grad – poručila je Slađa.

Aleksandra nije izdražala da se ne obrati emotivnim riječima kolegici koju cijeni i poštuje.

– Hvala ti što si večeras ovdje i ne postoje riječi kojima bih mogla da opišem koliko volim ovu ženu. Ovo je prije svega jedan dobar čovjek…– počela je Prija kada su obje zaplakale, a zatim sabrala emocije i nastavila:

– Vokal kakav se rijetko rađa. Imala sam tu sreću da je davno upoznam i toliko se uvijek radujem kada ona izbaci novu pjesmu jer ovako nešto se rijetko rađa i sretna sam i ponosna što poznajem ovu ženu koja svojim glasom i dobrotom pleni. Ništa u životu nije slučajno i kada vidim koliko te ljudi vole, ja znam zašto je to tako. Velika mi je čast, hvala ti što si došla večeras – završila je Prija kada su se izgrlile.

Uz gromoglasan aplauz publika je bodrila uplakanu Slađu koja je zatim zapjevala „Neka ide život“ i sve razveselila, a zatim nastavila sa hitom „Afrika“.

(express/grand)

The post Slađa Allegro i Prija u suzama: “Hvala ti što si odabrala Tuzlu to je moj grad” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU